Ik ben Veilingmeester..!!!

Hallo ,ik ben de Veilingmeester,..!!! Ik zit met een probleem al miljarden jaren kijk ik naar Supermarkten of jullie je houden aan de schoonheid regels..!!! Maar tegenwoordig zit ik met een probleem achter mijn loopt team Canada, wat ze komen doen weet ik niet..!!! Ze komen oorlog maken van mijn werk ,ik hou jullie in de gaten en hun zijn elders verzekerd ,bij wie weet ik niet..!!! Maar hun doen een overvaller op ons ,of ze gaan naar een Committee geld halen als jullie niet schoon zijn met eten..!!! Ik denk dat de marrokaanse volk deze Criminelen heeft ingeschakeld na een boete in marrokko van ons Committee..!!! De Marrokaanse mensen proberen andere ook aan te wijzen op onhygiënisch gedrag kom ik achter..!!! Nu komen ze ons pesten en ik ben zelf mede eigenaar supermarkt ketens ,ik heb ze hier naartoe gelokt om te onderzoeken waarom hun mijn collega's aan de kruis hangen in Israël..!! Ik snap het al hun misleiden onze medewerkers in de supermarkt om onhygiënisch te zijn,daarna komt meneer van Eerd zeggen dat kan niet ik ben schoon.. En zo is hij opgehangen aan de kruis omdat een medewerker was omgekocht om de Jumbo vies te maken ,..!!! Zo speelt deze gang met marrokaanse volk deze spel omdat marrokko 45098765678 miljarden euro's minder krijgt na hun boete...!!! Ik ga verder onderzoeken waarom ze mijn team Supermarkt eigenaren aanvallen als je Committee ,.. Ik zit bij alle supermarkt die de naam "supermarkt" hebben en nu heb ik Van Eerd op non actief na de uitspraak Israël en de rest van de regeringen..!!! Er wordt een vies spelletjes gespeeld en ik ben hier om hun te arresteren..!!! Ik ben zelf 5 keer gehangen aan ďe kruis omdat ik hun aanviel in Amerika want daar tolereer ik geen terroristen..!!! Ik mag niet aan de kruis komen ,maar toch stuurt iemand een team die de Committee wil pakken..!!! Ik weet al welke landleider het is die het op mijn de politiebaas ik Gurswin Juliana heeft gemunt..!!! By King GC Juliana Keizer Napoleon

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk, snel; niet helemaal alles wat ik wilde

Super snel geleverd, erg vriendelijk. Netjes gebeld omdat niet alles er meer was en kon zelfs telefonisch nog wat toevoegen. Helaas was het juiste bier niet meer beschikbaar . Dit was telefonisch niet gemeld waardoor ik nu 3 dezelfde kratten had. Ook de aarbeientaart was plat. De slagroom zat helemaal aan de verpakking en niet meer op de taart.

SUPER bezorging

Makkelijk te bestellen. Netjes op tijd geleverd.en heel snel.

het bestellen bij plus Meerkerk is heel goed

het bestellen bij plus Meerkerk is heel goed

Fijne supermarkt

Wanneer ik bestel zijn vaak de aanbiedingen op. Er word wel vervangen producten geleverd maar niet altijd de juiste. Daarnaast kost het me veel aan bezorgkosten

Alles goed!

Eerste bestelling online Alles goed gegaan. Vriendelijke bezorger bracht alles naar de keuken. Prima!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles ging goed. Jammer dat er 3 dingen niet waren. Jammer dat er geen preciese tijd werd aangegeven, 2uur is heel ruim natuurlijk.

Ben zo blij met onze bezorger Tim !! Aanwinst voor het bedrijf Echt een topper☆

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Gewoon vriendelijk, doorpakken en correct maar ook gewoon blijven en op tijd zijn

Zie hierboven.

Goede levering

Goede producten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes, beleefd en op tijd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Afgesproken tijd goed geleverd.

Ze komen afspraken netjes na.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorging steeds correct wat betreft inhoud en bezorging!

Goede service, helaas te hoge verzendkosten

Goede service, helaas te hoge verzendkosten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Weinig bestelde producten bij aflevering

Er worden bv weinig tot nauwelijks kant en klare maaltijden afgeleverd ondanks de vele keuze mogelijkheden online. Op het moment van levering zijn de bestelde maaltijden niet meer in voorraad. Van de 5 zijn er bv 3 niet meer in voorraad. Heel jammer.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

prima!

1e keer boodschappen besteld bij plus, en heel tevreden netjes op tijd hele vriendelijke bezorger

Gewoon goed.

Bezorging vriendelijk en op tijd. Alles netjes geleverd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke behulpzame bezoergers prima service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede bezorging door vriendelijke jongeman..keurig ook op tijd.

Een plus voor de plus.

Vriendelijk en eerlijk. Ook als een product tegen de houdbaarheidsdatum zit, word dit netjes aangegeven. Betrouwbaar dus, de plus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Duidelijke site, verse goede producten, snel en keurig bezorgt, houden zich aan aangegeven tijd.

het is weer geweldig

al onze spullen voor de komende maand weer in huis

Kan veel beter

Bij het ophalen van de bestelling in de winkel bleken er producten niet aanwezig te zijn (terwijl ze wel te bestellen zijn). Dat is vervelend, want ik bestelde juist omdat het online wel leverbaar was en in de winkel niet. Daarnaast waren ze een deel van de bestelling vergeten uit de vriezer te halen, waardoor we later terug moesten naar de winkel. En meerdere producten waren heel kort aan datum, ook echt niet fijn!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Scheelt enorm veel tijd

Ik vind het super handig en fijn dat de plus thuis levert. Maar ik vind de service van de levering minder. Er wordt niet besproken met wat er geleverd is en wat er niet was/vervang artikel. Dit werd in Weert wel gedaan en werd er meer tijd genomen. Vaak gaat het niet goed met teruggave leeggoed of de spaarzegels. Ook geen uitleg over digitaal sparen. De tijd klopt wel altijd en vriendelijkheid is ook geen gebrek aan.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht