jammer dat het verse gebak er niet was ,de coop voor de overgang naar de plus was vroeger voor ons muntendam ,heeft veel moeite gekost om uit te vinden dat het nu musselkanaal was .
Het bedrag van gratis levering niet duidelijk op de site.
Beetje onduidelijk aangegeven totale kosten bij afrekenen. Verder producten zijn beter dan verwacht. Aanbod vind ik persoonlijk iets minder. Super enthousiaste bezorgster altijd positief!
wie verplicht mij wat
Behalve zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ben ik heel tevreden over het ruime aanbod en de interessante aanbiedingen. Ook is het bezorgen heel goed geregeld. Ruime keuze in tijden en vaak nog gratis ook.
Erg makkelijk om alles via de app te bestellen en vrijwel altijd de mogelijkheid om het snel thuis te laten bezorgen
perfect ,netjes verzorgd makkelijk betalen en op tijd bezorgd
Hele lieve aardige bezorgers die na een telefoontje als ik iets ben vergeten dat zo maar nog even meenemen bij de bestelling
Vind het fijn dat het zo kan, en alles super verzorgd
Fijn dat het op deze manier kan. Goede service. Vriendelijk bezorgers een ook nog behulpzaam.
Altijd vriendelijke mensen bij de plus panis.
Vriendelijke bezorging
Het was voor mij ,even een noodoplossing, maar overweeg het toch te blijven doen.
altijd op tijd en netjes bezorgd
Super geleverd! Mooi optijd ook
Vriendelijk personeel De boodschappen zijn altijd binnen de tijd In het begin waren sommige producten kort houdbaar ,maar het laatste half jaar is dat helemaal in orde
Ik heb online boodschappen gedaan en dat beviel me uitstekend, kwam optijd vriendelijke mensen allemaal zeker voor herhaling vatbaar
Altijd juiste levering en artikelen worden keurig in de winkelwagen geplaatst. Vriendelijke mensen aan de kassa.
Altijd keurig op de aan gegeven tijd als je met een alternatief product niet blij bent nemen ze het gewoon zonder problemen weer terug
Prima bezorging..Vriendelijke bezorger..
Ik heb wel een opmerking: Donderdag 30 maart boodschappen bezorgd waaronder huzarensalade. Houdbaarheids datum: 27 maart.
Ik had woensdag een bestelling geplaatst die Donderdag tussen 18.00 en 20.00u zou bezorgt worden, toen die langskwam was ik er helaas niet ivm werk (Dit was tussen 18.00 en 18.10). Ik heb toen gebeld naar de Plus met het idee van dat ik de bestelling dan wel even kwam ophalen, maar de mensen daar boden meteen aan om nog een keer langs te komen! Alles was aanwezig en netjes binnen gekomen.
Makkelijk bestellen en bezorger volgen is echt fijn