Het zou fijn zijn als er een bezorg abonnement komt ipv elke keer bezorgkosten te moeten betalen. Het is daarom verleidelijk om over te stappen op Picnic (gratis bezorging) of Jumbo (abonnement).
Altijd vriendelijk en op tijd en boodschappen goed verzorgd
Ik geef nu een 9 wegens de prima ervaring, en als de volgende keer alle produkten aanwezig zijn, hoop ik een 10 te kunnen geven!
Als er iets misgaat met de bestelling wordt het goed opgelost.
Ik had 13,90 teveel afgerekend. Maar hij kwam het geld later terugbrengen..
Bestellingen online gaan heel soepel met een zeer prettige medewerkster van u!
Was top geregeld alleen jammer dat je geen 6 pakken DE kon bestellen omdat 2 in de aanbieding zijn. En ik dacht dat ze al per 2 verpakt waren. Nu moest ik 1 duur pak betalen
Tevreden met assortiment en bezorging!
Als je door omstandigheden een paar dagen aan huis gekluisterd zit, is het fijn dat een supermarkt, in dit geval De Plus, bij je thuis de boodschappen komt brengen. Dat is zeker een PLUS.
altijd goed, vriendelijke medewerkers
Op tijd en vriendelijk personeel
Blij dat mijn boodschappen thuis werden gebracht
SuperVriendelijke bezorgster , dat allereerst. Helaas weer niet alles leverbaar ( bezoging rechtstreeks uit winkel ipv distributiecentrum zoals ah bijv) . Ze proberen daarentegen wel altijd een vervangend product te regelen. Helaas kun je in de app bij bestellen veel producten niet vinden ondanks dat deze wel in de desbetreffende winkel verkocht worden. De desbetreffende producten kun je ook niet scannen in de app ( worden niet herkend?!). Indien dit opgelost zou kunnen worden dan worden het 5 sterren.
goede service
alles is geweldig en de bezorger is ook vriendelijk. Alleen heb ik deze keer opgemerkt dat de houdbaarheidsdatum van mijn melk, vrij kort is 9 april, is vrij kort als houdbaarheidsdatum als je wat op voorraad besteld
De bezorger was op tijd, vriendelijk en er zaten zelfs een paar extra artikelen bij. Er zaten wel een paar doosjes soep bij waarvan de doosjes aan 1 kant nat waren, maar laten drogen.
Lekker hoor, in de stromende regen lekker binnen blijven en de boodschappen netjes op tijd laten bezorgen. Top!
Ik heb alleen goede ervaring met plus. Ik ben alweer een tijdje klant en nog steeds geen problemen. Ik vindt de volg app heel fijn, en het altijd op de hoogte houden van alles omtrent de bestelling en bezorging.
Mooi op tijd geleverd
Het was een tegenvaller dat ik niet geholpen ben met de bakken in mijn gang te plaatsen.
Diverse keren een bestelling geplaatst en was er na 4 dagen pas een plekje voor mijn bezorging. Ook niet voor een spoed bestelling, de winkel doet het af als een geintje na diverse keren gebeld te hebben. In middels en na diverse keren de klanten service gebeld te hebben is er altijd plek, als hun in loggen met acount, dat zooitje in rijswijk waar ik bestel zit gewoon het systeem op zijn kop te zetten waardelose zaak, uit betrouwbare bron weet ik ook dat de eigenaar helemaal geen online bestellingen weil
Fijn dat praktisch alles er is. Alleen erg jammer dat vervangend artikel allemaal hetzelfde is!
Ik heb besteld via de plus site, wordt mijn vriend gestuurd naar een post nl punt in het gebouw tegenover. Maar de bestelling heeft helemaal niks te maken met post nl. Degene achter de balie was ook niet even behulpzaam door even te kijken maar het mailtjes. Waar de loos. Echt nooit meer. Dit is bij plus homeruskwartier in almere.