Supergoed en mooi optijd. Fijne was dat je niet een week op je boodschappen hoeft te wachten vandaag besteld morgen in huis heerlijk is dat.
Op de geschrapte wortels geen houdbaarheids datum , Zegels voor bloemen er niet bij. Alternatief was niet mijn ding .
Weer keurig verzorgd!
Prettig,behulpzaam Goede tijd aangeven voor bezorging
Snel, netjes en vriendelijk
vriendelijk . en behulpzaam
Levensmiddelen waren goed verzorgd. Dankuwel.
Mijn bestelling is altijd op tijd en ook fijn dat de bezorger te volgen is zodat je precies weet wanneer hij/zij komt. Bij mijn laatste bestelling had ik geraagd mij te bellen wanneer het gebak wat ik besteld had niet voorradig was. Dat hebben ze gedaan en in overleg wat anders geleverd. Mocht er eens wat fout gaan wat wel eens voorgekomen is in het verleden dan werd dat in samenspraak altijd netjes afgehandeld door Plus.
Vriendelijk personeel, en niet meer sjouwen met boodschappen.
Altijd op tijd en de bestelde producten kloppen. Prima!
Mijn ervaring met Plus is goed. Bezorging altijd goed en netjes. Producten goed.
Ben heel tevreden. Alles naar tevredenheid bezorgd door een heel fijne man.
keurige bezorging hulp met uitpakken krat dus vol lof
Goede service, vriendelijk personeel helemaal top..
Na de bezorging bleek het niet allemaal te kloppen. Gebeld en direct opgelost door winkel. Goede service en ga zeker nog een keer bij ze bestellen!
Vriendelijke bezorger..
Alles werkt goed, alleen vind ik het raar dat je voor je bestelling €2,50 moet betalen, aangezien wij de krat niet willen hebben. Koop ik iets ergens anders en kan ik het bij het bedrijf ophalen dan zijn er geen extra kosten.
Gemakkelijk, ivm ziekte. "Normaal ga ik liever zelf de boodschappen doen
staat hierboven
De bestelde boodschappen waren netjes ingepakt en werden op tijd bezorgd, inclusief bon en zegeltjes.
Als nieuwkomer probeerde ik 3 opties. Al heel snel bleek dat ik met Plus verder wilde. De dichtstbijzijnde supermarkt met vriendelijk personeel en goede artikelen. De presentatie online is duidelijk en daar heeft ‘n klant wat aan. Sommige artikelen bleken kleiner dan ik dacht en dan is de prijs ervan niet zo aantrekkelijk. Dus beter naar het gewicht kijken van het product. De manier waarop de boodschappen thuisgebracht werden vind ik uniek, omdat ik op de hoogte bleef van de tijd van bezorgen. Een alleraardigste bezorger, waar jullie zuinig op moeten zijn. Ik blijf zeker bij de Plus en ben blij (vlak voor een heupoperatie) dat jullie deze mogelijkheid bieden. Met vriendelijke groet, Alice. Wel graag de naam correct vermelden MET TUSSENVOEGSEL.
Goede bezorging, denken mee in bezorgtijd!