Via de PLUS app mijn winkelmandje gevuld, vervolgens wil ik de bestelling bevestigen is mijn winkelmandje leeg. Via de website de artikelen opnieuw toegevoegd en wel kunnen bestellen. Op de dag van levering gebeld mbt artikelen die niet voorradig zijn (dit was niet de eerste keer). Het is fijner als dit tijdens het bestelproces aangegeven zou worden. Nu moest ik alsnog fysiek langs de concurrent voor een ander deel van mijn boodschappen. Wel een 10+ voor de klantenservice van de bezorgers!!!!!! Al met al vind ik het moeizaam gaan.
Sommige dingen staan niet online, terwijl ze wel in de winkel staan. Da vind ik jammer.
Een artikel was niet leverbaar,maar werd alsnog dezelfde dag geleverd. TOP.
Ik had ook water besteld, en wat ist geen water!! Nooit eerder gebeurd. Ik kan niet geloven, dat bij U geen water in voorraad was of ist.
soms is er nog weleens een produkt niet vers, maar ze zijn nog maar net begonnen hier in de buurt en daat valt aan tw werken, maar over het algemeen ben ik tevreden.
Gehele krat met levensmiddelen volgens afspraak netjes bezorgd.
Alle produkten zijn vers en met goede kwaliteit
Ze was mooi op tijd en de boodschappen waren in orde. Geen klachten.
Makkelijk te bestellen online en de volgende dag in huis. 1 product was niet op voorraad, maar daar werd ik netjes over gebeld van tevoren. Je kunt precies zien tussen welke tijdstippen de bezorger bij je voor de deur staat. Vriendelijke bezorger die ook gelijk mijn statiegeld flessen meenam!
Fijn dat ze het online hadden
boodschappen netjes verzorgd in kratten
Bedankt voor de altijd prettige en goede behandeling. Bovendien een groot assortiment met een eerlijke prijs kwaliteit verhouding
Niets op aan te merken
Altijd goed contact als er iets niet voorradig is, ook als het kort aan de data is. En de chauffeurs zijn ook altijd super klantvriendelijk! Ze bellen als ze eerder zijn!
Aardige medewerkers, goede producten, goede service, professioneel!
ga zo door
Producten zijn altijd vers en dat het dezelfde dag nog bezorgd kan worden is echt een PLUS
Op zich niet erg maar hij belde om 15:00 dat die voor de deur stond en wij werken beide overdag vandaar tussen 16/18 uur gepland . Niet echt handig dus, snel naar huis gereden waar hij nog stond te wachten een minuut of 10. Slecht is niet een juiste revieuw want de dames en heren zijn altijd vriendelijk! Dus graag in het aangegeven tijdblok komen aub. Met vriendelijke groet een tevreden klant!.
Keurig op tijd en alternatieven voor de product en die er niet waren. Bezorgster was vriendelijk en hulpvaardig.
De bezorger zou tussen 10 en 12 uur komen. Maar hij stond ineens om half 9 al op de stoep. Nu had ik geluk dat ik thuis was. Stel dat het nu regende wat gebeurt er dan met de boodschappen? Ik heb geen mogelijkheid om het droog neer te laten zetten. Daarom zorg ik altijd dat ik thuis ben op de afgesproken bezorgtijd. Maar zodra de bezorger te vroeg komt loop ik het risico dat ik niet thuis ben. Ik vind dit niet zo fijn.
Keurig netjes bezorgd
Altijd vriendelijk en keurig op tijd
Heel makkelijk en fijn om af en toe online boodschappen te bestellen