Mijn bestelling prima verzorgd en op tijd gereed in de winkel
Ik ben heel blij met Plus ivm zuurstof gebruik.
Vooral prettig als het bezorgen gratis is ; de bezorger is altijd heel aardig en op tijd.
De rosbief die ik ontving was houdbaar tot de dag van ontvangst. Ik vind het erg vervelend dat hier niet of niet voldoende op gelet wordt!!! Heel erg jammer want verse producten staan bij mij hoog in het vaandel!! Dit is de eerste keer dat ik bij plus bestel!
Goede kwaliteit en fijne bezorging
Hele fijn service en levering.
In het algemeen gaat het goed. In de app kan er wel wat verbeterd worden. Bij het ophalen in de winkel kan er ook nog wel wat verbeterd worden.
Nette chauffeur bezorgt tot in de keuken
Zal niet snel meer bestelling plaatsen
Geweldige bezorging!
Ik bestel bij verschillende Plus filialen en tot mijn verbazing liggen er geregeld flessen frisdrank op brood(deze zijn dus plat)Ik begrijp niet dat de medewerkers dat inzicht niet hebben.
Het volgen van de bezorger is erg fijn, zodat je weet wanneer ze op de stoep staan. Attent als bepaalde artikelen niet meer voorradig waren.
Makkelijk te gebruiken app en op tijd geleverd.
Ik ben blij met de Plus!!
Alles is zó gemakkelijk. Allereerst het online bestellen , zelf de datum en tijdvak bepalen, aanbiedingen allemaal bij elkaar, later nog de mogelijkheid de bestellijst te veranderen/aan te vullen tot 24 uur voor het bezorgen. Het bezorgen online te volgen zodat je niet onnodig zit te wachten en de bezorgers vriendelijk en behulpzaam.
Bezorging is prima. Helaas zijn er regelmatig producten niet en de bezorgkosten vind ik duur.
Altijd super alleen vandaag de komkommers en tomaten helaas weg kunnen gooien want die waren niet goed meer ,en de pokebol met kip is helaas niet zo vaak in de winkel verkrijgbaar ,verder nooit problemen gehad met bestellen of de producten.zeer fijn als je keer niet weg kunt om online te bestellen of als je het even te druk hebt .
Het is jammer, dat veel van de, door mij bestelde, artikelen, niet op voorraad waren. Dan heb ik het over de kant en klare maaltijden. Hopelijk bestellen jullie dezen voor de volgende keer ! Verder was alles oke. Bedankt !
Prima producten, altijd behulpzame en vriendelijke bezorgers, MAAR vervelend dat je bij bezorging pas te horen krijgt dat bepaalde bestelde producten niet op voorraad zijn of dat een alternatief artikel wordt voorgesteld. Alternatief artikel kun je weliswaar dan weigeren, maar dan mis je wellicht iets waar je op gerekend hebt. Door een ontbrekend actieartikel, bv 2 stuks voor €3,00, waarvan 1 stuk niet op voorraad is, maar een alternatief wordt geboden, wordt de actie niet doorgevoerd. Dan zijn je totale boodschappen ineens €3,00 duurder. Kan er bij verandering in de bestelling niet voor levering gecommuniceerd worden? Is wel zo netjes.
Op tijd bezorgd , werd netjes binnen gezet
Je wordt altijd keurig gebeld als er iets niet leverbaar is en meestal kan je kiezen voor een alternatief. Fijne acties met gratis bezorging. Goede producten. Vriendelijke bezorgers
Makkelijk om online je bestelling te plaatsen en daarna te laten bezorgen.
Geweldige service. Op tijd gebracht. Vriendelijke bezorger. Leuke aanbiedingen.
Op tijd. Goede bezorging. Alleen veel kratten.