Goed, maar meestal net niet 100%

Op zich altijd vriendelijk, netjes maar toch altijd wel iets wat niet helemaal perfect is. Dit keer een geplette rode paprika. Zonde van het geld, vies voor de omliggende boodschappen en uiteindelijk moet je dan toch alsnog naar de supermarkt.

Ik ben tevreden

Met mijn beedchappen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Te late bezorging en te dure alternatief product

Tussen 16.00 en 18.00 uur besteld. Uiteindelijk bel ik om 17.05 hoe laat jullie komen. Uiteindelijk geannuleerd maar toch teruggebeld dat ze er om 18.30 konden zijn. Ik moest om 18.30 weg van huis. Bezorger komt (erg aardig!) maar vlug afgerekend en kom erachter: Ik bestel cherrytomaatjes van 1,29 en ontvang alternatief van 3,99. Gehakt gekocht voor 3,99 betaald voor 4,89. Wraps 0,99 alternatief betaald 1,99. Eieren 2,39 besteld ontvangen 3,99. Ik bestel niet meer online..

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

GROTE BESTELLING NETJES OP TIJD BEZORGD.

Klein minpuntje. Vergeten om het stokbrood te snijden. Maar dat kunnen we zelf ook wel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Aardige bezorgers kwam in het tijdsblok

Kreeg en mail met track and trace en zag hoel laat ze ongeveer je eamen

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Boodschappen oké, info m.b.t. bezorging wat minder

Het kunnen volgen van de bezorger via de link kwam zeer gebruikersvriendelijk over. Echter stond bezorger een uur te vroeg op de stoep, terwijl er op dat moment nog stond "4 klanten voor u".

uitstekend

Goede kwaliteit en fijne bezorging.

Fijne medewerkers

100%. Okey

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helaas producten weer niet op voorraad

Helaas was er weer een aantal producten niet op voorraad. Ik vind het belachelijk dat tegenwoordig zoveel producten niet op voorraad zijn.

Geen vervangende producten

Bezorger aan de deur, vriendelijk als altijd... Ik reken af en vraag me af waar de rest van mijn producten zijn...? Ik heb nergens een vervangend artikel voor gekregen terwijl ik dat juist op mijn account heb aangepast, dus toch weer naar de winkel om alsnog de rest van de boodschappen te halen. Ik baal er van ik werk in wisseldiensten en vind het dus reuze fijn dat ik niet naar de winkel hoef en de tijd gewoon lekker vrij ben met de kinderen, not. Ik mis dit keer 7 producten en de versproducten zijn nog maar 2 dagen houdbaar, de bananen zijn al bruin, echt een tegenvaller dit keer.... Ik hoop de volgende keer weer alles te mogen ontvangen. De andere keren ging het wel goed!

Meestal op orde

Meestal klopt de bestelling. Wat me opvalt als een artikel er niet is er dan een duurder alternatief wordt gegeven ipv een andere smaak van het bestelde artikel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed assortiment en geweldige bezorging

Ik bestel al maanden lang mijn boodschappen bij PLUS Appingedam en ben zeer tevreden, niet alleen over het assortiment maar ook over de geweldige bezorging.

Fijne bezorging

Makkelijk via de app bestellen en word de volgende dag al bezorgt Is iets niet op voorraad word je gebelt

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het bestellen gaat makkelijk, en alles staat klaar als je het ophaalde. Maar ook het brengen van de boodschappen is goed geregeld

Enorme lieve man!

Duizend maal geweldig. Enorm lieve bezorger, enorm lieve man! In tegen stelling tot andere supermarkt bezorgers, erg sociaal en neemt de tijd.

Tevreden

Netjes geleverd meestal op tijd. Jammer vind ik dat bedrag voor gratis bezorging steeds hoger wordt en minder "gebruikelijke" artikelen

Op tijd en naar wens

Prettig is als ik een berichtje krijg wanneer ik binnen de gekozen periode bericht krijg of de bezorger in aantocht is.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niks aan te merken, snel bezorgd, vriendelijke bezorger, boodschappen in orde, extraatje as nwe klant.

Netjes en goed

Altijd vriendelijk en verzorgd

Makkelijk bestellen. Vriendelijke bezorger

Makkelijk bestellen. Vriendelijke bezorger

Op tijd geleverd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snelle levering, vriendelijke benadering bij de levering.

Snelle én vriendelijke levering.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zowel in de winkel als bezorgen, heel fijn!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

netjes geleverd prima service heel tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel goede service en boodschappen worden op tijd geleverd!!!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht