Veel artikelen met 1+1 gratis. Het tweede artikel niet gekregen. Krijg korting op volgende bestelling. Afwachten dan maar. Zegels van zwembad ook niet gekregen. Wel voor €108 boodschappen besteld.
Een heel goede ervaring met de plus
veilig en op tijd bezorgd !!
Dit was de eerste bestelling voor bezorgen omdat ik last heb van mijn rug en geen boodschappen in de winkel kon doen (wat ik overigens altijd erg fijn vind) maar dit is een geweldige uitkomst! Nette bezorger en keurig op tijd, ook erg leuk om via de trace te zien waar hij is ;-)
Je kan precies zien wanneer de bezorger er is, super
Makkelijk en snel
vooral de bezorging was heel erg goed,op tijd,vriendelijke medewerker,goede uitleg ,en nam zich de tijd er voor,dus chapeau voor de bezorger
Correcte levering en zeer vriendelijke bezorgster.
duidelijke website toplevering
Ondanks mijn verzoek niet gebeld over producten die niet op voorraad waren. Ook niet de juiste hoeveelheid ontvangen van de bestelde huisgemaakte salades én een verkeerd artikel ontvangen..
Ik vind het super fijn dat ze het hebben gebracht. Tijd was ook super netjes toen ze de boodschappen brachten? Bezorger was ook heel beleefd. Alleen de tomatensoep van 800 ml krijg je twee hele kleine soepblikjes waar juist niks aan heb. En de aanbiedingen van de folder zoals de bonen waren ook een euro maar krijgt 2 keer kleine potjes van wa4 niet besteld had. Dat was wel heel jammer . Groetjes Linda
Prima !
Heel tevreden
Klantvriendelijk personeel . En denken mee je krijgt rustig de tijd om kratjes leeg te maken
Perfect geregeld
Keurig verzorgd en door vriendelijke bezorgers gebracht
Perfecte levering! Verse producten!
Eerste keer bezorging, goed bevallen.
Bestellen gaat heel eenvoudig en bij ontbreken van een besteld product wordt contact opgenomen over alternatieven. Het blijft echter lastig om de bestelling compleet te krijgen en soms is de wokgroente geplet onder de melk
Fantastisch dit is voor mij ideaal. Je kan de bezorger volgen en hij is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Niet gekregen wat ik heb besteld. flesjes ipv blikjes bier en alcohol vrij. Ipv 6 dozen 6 flessen wijn. Beide waren op; geen belletje vooraf of alternatief geboden.
Altijd wel artikelen niet op voorraad, het vaak aanbiedingen. Daardoor moet je steeds toch nog naar een andere winkel.
Veel keus, goede producten, fijne levering
Ik had iets uit de actie helaas was er maar 1 van de 3. Begrijpelijk!!! Pakken ze 2 vervangende artikelen die voor de normale prijs gingen actie was 3 voor 6 euro die twee vervangers waren 7,95!!! Als ik er nuet na vroeg wist ik niks tot ik thuis was! Wel ander product maar peijs verschil werd niet genoemd
Er waren 5 producten niet op voorraad