Fijne bezorgservice
Ik raad aan om online bij PLUS te winkelen. Eenvoudige bediening, snelle service. Levering aan de deur, Zeer goed.
Vlotte afhandeling
Mooi op tijd
1,5uur op site om erachter te komen dat bezorgen meer dan 24uur duurt .dit moet als eerst gemeld worde op 1ste pagina
Nu ik slecht ter been ben is het geweldig dat ze de boodschappen bezorgen en netjes in de krat
Levering ging snel en vakkundig. Statiegeld weer meegenomen en de bon in orde gemaakt. Ook gezellig
Bestelling goed te volgen en ontzettend aardig en behulpzame bezorger.
Makkelijk en snel bezorgd.
Netjes op tijd. Moest wel zelf vragen of alles er was. 1 ding was er niet, werd ook gezegd, verdee zou alles kloppen, echter bij alles uitpakken (bezorger al weer weg) bleek dat voor een aantal productenneen alternatief was gekozen en dit was mij niet verteld. Hier was ik minder blij mee, maar goed, teveel moeite om hiervoor weer contact te gaan zoeken met de plus.
Uitstekende service van alle medewerkers bij de Plus, zeer klantvriendelijk.
Snelle, vriendelijke en goede service!
Netjes ingepakt en binnen de afgesproken tijd bezorgd Bezorger heel vriendelijk
Ik ben blij met jullie service.
Bezorging de zelfde dag tegen meerprijs, soms komt dat gewoon erg goed van pas!
Netjes op tijd en goede service zeker voor regelmatig ga ik bij jullie bestellen
goede services, vriendelijke en behulpzame brengers
Bestelling werd stipt op tojd bezorgd. Vriendelijke bezorging. Alles was aanwezzig. Ook inleveren emballage ging makkelijk
Alle produkten zoals besteld op tijd geleverd!
Ik vond alles goed behalve de druiven. Ze waren zo geel , bijna bedorven. Ik moest 3/4 van de verpakking weggooien. Graag opletten met verse fruit voor de volgende keer.
Voor het eerst online boodschappen besteld en is goed bevallen. Niet laten bezorgen maar opgehaald. Alles stond netjes klaar in een krat en ik was weer binnen twee minuten buiten.
alles word goed eb binnen de tijd gelever
Vriendelijke bezorgers. Altijd op tijd geleverd.
Zorgzame bezorger. Verse producten