Zo blij met de bezorging van de boodschappen. Altijd perfect verzorgd en vriendelijke en aardige bezorger. Altijd op de afgesproken tijd.
De bezorgers zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam ( 5 sterren). Vandaag werd ik netjes gebeld dat er iets niet was en of een vervangend product wenselijk was. Maar ik ervaar dat er altijd wel iets niet op voorraad is, dat is wel eens hinderlijk.
Ik ben er blij mee
Altijd heel klantvriendelijk en hele goede service
Mijn ervaring met Plus is prima,de bestelling wordt goed nagekeken voor het bezorgd wordt,
goed en vriendelijk en zoeken naar een oplossing
Bij 4 vestigingen langs geweest, maar overal Actie (1+1 gratis) Rivella Cranberry’s uitverkocht. Als jullie een actie doen, zorg dan voor voldoende voorraad in huis te hebben. Zo sla je de plank mis.
Goede en verse producten en vooral zeer klantvriendelijk!
Nog niet de helft van bestelling uitgeleverd. Eventueel op nieuw het niet geleverde bestellen, maar dat kost weer €6,- bezorgkosten….
Zeer tevreden. Alles goed geregeld.
Ik had donderdag iin de winkel gevraagd om mijn bestelling met levering op vrijdag te combineren met de bestelling op zaterdag. Ik wilde namelijk nog een weekend aanbieding maar die kan je niet op voorhand al meegeven. Dus die heb ik op donderdag gedaan. Alleen toen was de bezorgdag van vrijdag al weer vol. Dus ben naar de winkel gegaan. Telefoonnummer en vraag achtergelaten; geen enkel probleem ik zou worden teruggebeld. Het is ondertussen maandag en moet nog steeds worden teruggebeld en ook in mijn ogen onnodig EUR 6 voor de bezorging moeten betalen.
ik had om papieren pluspunten gevraagd. Die pluspunten zijn ook in rekening gebracht, maar die heb ik niet ontvangen.
Kan als invalide niet vertrouwen op levering in de zelfde week
Ik had een bestelling geplaatst 5 dezelfde producten. Ik heb alleen een bevestiging gekregen dat ze de bestelling hebben ontvangen maar vervolgens geen e-mail dat het ook daadwerkelijk was binnen gekomen. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice zeiden ze dat dit normaal was en dat ik mijn bestelling kon ophalen in de winkel. Dit zat mij niet lekker en heb de desbetreffende winkel gebeld om te vragen of mijn bestelling binnen was en ik het kon ophalen. Vervolgens krijg ik iemand die aan de telefoon meerdere keren zegt de bestelling is binnen maar je producten zijn niet op voorraad. Ik had 5 dezelfde producten besteld dus mijn bestelling is niet geleverd. Ik vind het gek dat ik niet op de hoogte word gesteld hiervan per e-mail. Tot op heden heb ik nog steeds geen informatie ontvangen of mijn bestelling überhaupt nog geleverd word.
Vlotte afhandeling en alles naar wens geleverd.
Mijn ingediende boodschappen worden met zorg uitgekozen en bezorgd.
Vriendelijke en behulpzame bezorger ,alles naar wens
Miserabel. 2e keer dat ik van 50% korting op Illy koffie gebruik wil maken en Plus gewoon niet uitlevert aan de winkel. Winkeldame belde heel netjes om dit door te geven; dat verdient wel een compliment. Ik hoor van Plus hoofdkwartier ook nooit iets terug; hele slechte marketing afdeling dus!!
goede service hele vriendelijke en behulpzame bezorger,!!! toppie
M
Zeer vlotte en fijne afhandeling van de bestelling.
ik ben elke weer blij en dankbaar dat de boodschappen weer keurig tot in de keuken gebracht worden.
Ik heb 2 koolhydraatarm brood besteld. Bij het ophalen krijg ik 0.5 koolhydraatarm brood en 0,5 volkoren brood. Dit klopt dus niet. Dit is best wel vervelend voor iemand die alleen koolhydraatarm brood mag hebben. Daarom heb ik het besteld zodat het klaar zou liggen in de winkel. Het zou mooi zijn dat je bericht zou krijgen als de bestelling niet klopt.
Bestelling is mooi op tijd geregeld; via de mail kun je goed volgen hoe laat de bezorger er is. Boodschappen worden in het huis neergezet; leeggoed wordt weer meegenomen. Prima dus.