Prima, alleen jammer dat er niet even gebeld wordt voor als er een artikel niet leverbaar is en ook geen alternatief heeft. Want dan kan ik altijd beslissen of ik een ander artikel in de plaats wenst Tevens is het assortiment klein, maar dat is waarschijnlijk omdat de winkel ook niet echt groot is.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geen complete bestelling en ondanks geen vervanging gevraagd toch gekregen.

Matig

gemengd

Het is voor de eerste keer dat wij als school voor alle activiteiten online gaan bestellen. We hebben nu de paasbestelling gedaan en die is niet helemaal vlekkeloos verlopen. Overigens wel direct goed opgelost. Het is lastig dat de producten die een eigen winkel in de winkel heeft liggen als actie, niet online kan bestellen. Bv bij Plus Huigevoort in Dommelen in het paasassortiment de choco bunny lolly's.

Blij met Plus Stam

Altijd netjes op tijd bezorgd, een telefoontje vooraf als producten niet leverbaar zijn, meestal vaste bezorgers, bezorgde producten ruim binnen houdbaarheidstermijn, makkelijk techtstreeks overleggen als ik onverwacht niet op het gekozen tijdstip thuis ben of een tijdsslot niet beschikbaar is.

Bij de buren bezorgd

De bezorging was bij de buren neergezet. Ik had duidelijk instructies bij bijzonderheden gemeld. En de deur twee uur open gehad. Hierdoor de alternatieve artikelen niet kunnen weigeren bij deur. Lege kratten inleveren ed. Met de winkel gebeld. Deze hebben de bezorger mij laten bellen. Zo kwam ik erachter dat de bestelling bij de buren was neergezet. De bezorger en de mensen in de winkel waren erg aardig. Maar vond het wel jammer dat ik naar de winkel moest om de artikelen terug te brengen. Het gemaakt van het bezorgen is er dan af. De winkel heeft excuses aangeboden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer goede service en behulpzaam

Keurige levering, aardige bezorger

Er wordt goed meegedacht door het personeel van Plus, heel erg fijn!

veel producten niet voorradig

In alle bestellingen die ik doe is er wel heel vaak gemiddeld zo'n 25% van de producten niet voorradig of wordt er een ander product geleverd, ik snap dat niet altijd alles voorradig kan zijn, maar 25% is wel heel veel. Daarnaast valt het mij op dat producten waar een tegoedbon voor gegeven wordt bij de eerstvolgende bestelling weer niet voorradig zijn of wordt gegeven.

Goede ervaringen

Prima aanbod, keurige bezorging

Nette bezorging

Het uitzoeken van de boodschappen vond ik wat lastig op de Website maar het is gelukt. Tevens stond er op de website niet duidelijk dat er statiegeld voor de boodschappen kratten werden berekend. De bezorging was keurig op tijd kregen nog een mail dat je de bezorger kon volgen.. ideaal! Jongen heeft netjes de boodschappen in de keuken gezet en was zeer vriendelijk!

neem geen vervangde producten

als je een vervangde product krijgt bij je bestelling krijg je er soms vegan bij dat heb ik dus moeten weggooien ik ben namelijk geen vegetarier

Goed "maar..."

Best wel tevreden maar het is vaak niet alles wat je in bestelling heeft geplaatst " 2 'a 3 niet er bij (niet in voorraad is wat je wordt verteld, wel vreemd omdat als je de boodschappen in winkelmandje toegevoegd is het mogelijk.. als het niet leverbaar is dan wordt het aangegeven én kan het niet toevoegen in het winkelmandje! Dus als het in het winkelmandje aanwezig is dan ga ik er van uit dat het ook wordt afgeleverd. ) én het als nog naar de winkel gaan het laten bezorgen 'dat 6€ kost behoorlijk vervelend is... Maar even goed ben ik tevreden over het bezorgen...

Vriendelijk, snel, accuraat

Uitgebreid assortiment, goede services

Bestelling wordt netjes geleverd, als er iets niet goed is wordt het opgelost. Goede producten, uitgebreid assortiment.

niet compleet ontvangen

We hebben vorige week een bestelling gedaan bij plus oldemarkt. Keurig netjes op tijd stond de vriendelijke bezorger aan de deur en heeft de boodschappen netjes binnen gezet. Er werd meteen gemeld dat de bestelde kaas er niet bij was. Bij het uitpakken bleek dat er 2x afbakbroodjes gerekend waren en maar 1x geleverd. Omdat ik de kassabon pas 's avonds controleerde kon ik niet meer bellen. Contact via mail of iets dergelijks is blijkbaar ook niet mogelijk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd verse levensmiddelen en vriendelijk personeel

snelle service

snel en netjes geleverd

Goede service, vriendelijke bezorgers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Boodschappen worden prima bezorgd.

Mocht onverhoopt iets mis gaan met bezorgen wordt dat gelijk geruild de bezorger die de boodschappen brengt verdiend een pluim ..geweldig hoor

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Uitstekend!

Altijd op tijd en nette levering.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke personeel, toch had hij het erg druk. Wordt gewaardeerd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne supermarkt, goede service!

Het artikel waar ik naar op zoek was, Buisman Aroma, kon ik bij geen enkele supermarkt meer krijgen, vanwege produktie problemen bij de fabrikant. De Plus was de eerste supermarkt, die mij het artikel weer kon uitleveren en daar ben ik natuurlijk erg blij mee.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Plus Heivelden wilde doos/fles wijn niet tegen actieprijs leveren (actie liep t/m 19/3 en ik was er 17/3). Betreffende stond in het schap voor normale prijs. Bij Plus centrum was betreffende wijn in winkel niet aanwezig. Daarom online besteld, en heb 18/3 afgehaald tegen actieprijs. NB ik vind me zeer klant onvriendelijk behandeld door Plus Heiv.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Gewoon prima, alleen vervelend dat vaak niet alles geleverd wordt en er dan vervangende artikelen zijn. Fijn dat t kan maar niet altijd handig

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Gewoon goed

Keurig op tijd gebracht en goed

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht