Alles goed gegaan deze keer
In verband met ziekte 's nachts bestelling gedaan. Volgende dag 13.00 uur in huis, op het aanrecht. Klasse. Ook diepvriesproducten goed bevroren en apart verpakt!!
Netjes bezorgd en alles aanwezig (of vervangen). Zelfs alle stickers van de spaaractie erbij!
Goede en vriendelijke medewerkers, goed behulpzaam als je iets vraagt. Bij thuis bezorging altijd binnen de aangegeven tijdsblok. Het is jammer dat je tussen het online winkelen soms in één keer off line bent. En het is jammer dat als ik in de winkel met de scanner boodschappen doe dat ik elke keer een controlle krijg, en dat geeft geen prettig gevoel.
Zie boven. Alleen jammer dat ik voor mijn digitale punten betaald heb, dat kon niet verwerkt worden.
Bevalt heel goed. Jammer dat sommige producten er niet meer zijn.
Alles wat ik besteld had was aanwezig, erg blij mee. k Mocht voor 60 mensen koken en dat is al een positief begin.
Pitt bier wel online te vinden, maar niet bij mijn plus. Ik moet mijn bestelling vooruit bestellen want 40 flessen water is teveel om in voorraad te hebben. Vandaag meer flessen afgerekend dan ik heb ontvangen, maar niet gebeld omdat normaal gesproken mijn bestelling netjes klopt. Het vlees en huismerk van zeer goede kwaliteit zijn en ik bijna altijd (ook tijdens de corona periode) kan bestellen, niet te druk ofzo.
regelmatig lekkende trays bier
ben altijd tevreden enige waar ik me soms aan stoor die korte datums op producten
Perfect vooral de bezorgers zijn zeer content en beleeft fijne supermarkt
Aardige, vriendelijke persoon die bezorgt en altijd op tijd
eerst even puzzelen hoe of het gaat. maar een maal onder de knie. Super!
door ziekte heb ik voor de eerst keer online besteld, top, vleeswaren goed gekoeld, klasse
Altijd vriendelijke bezorgers en behulpzaam. Is er een product niet, wordt je even hierover gebeld voor overleg, wat of je wel of niet wil. Geweldig
Omdat ik speciaal voor mijn verjaardag taart had besteld, en nog andere dingen, alles versierd met eigen naam en jaar, was het fantastisch. Ook mijn gasten zijn verbaasd geweest. Alleen komplimente gekregen.
Snelle service een zeer klantvriendelijk
Ik heb wel wat problemen met de kant en klare gerechten. Het betreft de toevoegingen zoals suiker en zo . Dat is moeilijk als je een speciaal dieet moet volgen. Hetzelfde geldt voor de maaltijdsalade. Het is handiger om de aardappels of pasta er apart bij te doen
Professioneel en betrouwbaar
De bezorger was klantvriendelijk en heel behulpzaam
Ik bestel al geruime tijd bij Plus, omdat ik minder mobiel ben de laatste tijd, ben hier tevreden over Niet alle artikelen zijn soms leverbaar maar dan krijg ik een vervangend product. Over de bezorging ben ik erg tevreden, ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
Zeer klantvriendelijk
The order was way too expensive for what I got, but I guess that will be normal now... The lady was very nice and cheerful and friendly. I was very pleased with her attitude...
Tevreden over de producten en de bezorging. Jammer dat er soms toch alternatieve artikelen meegegeven worden terwijl ik aangegeven heb dat ik dat niet wil en dat sommige producten niet leverbaar zijn. De producten die beschikbaar zijn voor gratis bezorging zijn vaak niet aantrekkelijk voor mij.