Niet slecht, maar verbeteringen zijn mogelijk

Makkelijke website, leuke aanbiedingen, maar een aantal dingen waren niet op voorraad en werd er een vervanging voor meegenomen bijvoorbeeld gele room vlaai, werd dus een appelkruimel vlaai, als ik een appelkruimel vlaai had willen hebben had ik die wel besteld, nu zit ik met iets opgescheept wat ik niet lekker vind en toch betaald heb.

wel goed

alleen jammer dat ze niet alles hebben als je via internet bestelt

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Blij dat het formulier voor boodschappen bestellen steeds beter is, o.a. wat betreft het bevestigen van mijn bestelling.

Superfijn

Superfijn dat het bestellen zo gemakkelijk en snel ging!

Goed geregeld

Niet alles kunnen leveren van de bestelling maar wel netjes opgelost

Gemak voor ons

Boodschappen netjes geleverd

Meestal tevreden

Ben meestal tevreden, alleen de laatste weken is de Tht datum niet altijd als gevraagd, en is de kwaliteit van de groenten minder. Deze keer zat er bedorven ham bij, wat zeker ook te zien was aan de kleur.

Zie mijn titel!

Ik bestel nooit meer

Bestelling geplaatst. De helft van de spullen waren er niet. Dit werd pas op de ochtend voor ophalen gemeld dus ik kon de spullen niet meer ergens anders bestellen vanwege een aanbieding. Toen heb ik het restant toch maar opgehaald. Heb ik 15min staan wachten omdat niemand in het filiaal wist hoe je een online bestelling moet afrekenen. In die tijd had ik al die spullen zelf ook kunnen pakken. Wat een rampzalige ervaring. Ik bestel nooit meer bij plus.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Prima service, attent volle mensen. Meedenkend

Zeer coulant

Mocht ik iets vergeten zijn te bestellen kan ik dit met een telefoontje opgelost eorden

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Bestelde boodschappen zijn er niet, je rijd voor niks

Boodschappen besteld, je komt aan en ze zijn er niet. Ze hebben wel je contactgegevens geven ze aan, dus ze hadden makkelijk even kunnen bellen. Maar dat gebeurt niet.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

geweldig

Nu ik al een tijdje bij Plus mijn bestellingen heb gedaan, vind ik het schitterend en verrouwd daar meestal dezelfde personen komen brengen, ook dat ik vooraf weet er zal komen en hoe laat hij komt.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Vriendelijke medewerkers en ruime winkel. Top.

Top snel netjes

Snel netjes

tevreden

op tijd bezorgt door altijd aardig personeel. prijzen zijn wel wat hoger maar het word tot de deur bezorgt.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Wat een fijne makkelijke optie

Ik ben heel tevreden over de mogelijkheid om boodschappen af te halen op deze manier. Het scheelt een hoop. Zeker in drukke tijden zoals in het seizoen. Top.

Er is niets bezorhd

Winkel heeft gebeld dat de bestelling niet is geleverd

Ik weet niet als ik nog vaker bestel, al 2 fout gegaan

Bestelling niet kompleet. Jammer genoeg zijn er voor niks er hee. Gegaan.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Het was prima gedaan tot in de keuken

Super Service

100% oké goed vriendelijk en goedkoop.

Wel besteld, niet gekomen

Illy koffie in de aanbieding besteld. De volgende dag een telefoontje gekregen dat ze niet geleverd konden worden, omdat ze niet mee waren gekomen. Latere bezorging kon alleen tegen de normale prijs. Slechte service!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Denken met mij mee, gaat er iets fout dan lossen ze het op

Kan beter!

Afgelopen vrijdag mijn bestelde boodschappen bezorgd gekregen op de afgesproken tijd. Op de bon gekeken of de bestelling compleet was, er ontbraken 5 artikelen die niet op voorraad zijn, kan gebeuren! Toen ik de kratten uitpakte heb ik alles opgeborgen, waaronder de aardbeien in de koelkast gezet! Zaterdagmorgen wilde ik aardbeien eten en zag dat de aardbeien onderin de doos in rood vocht zaten. Doos opengemaakt en verschillende aardbeien waren beschimmeld. Deze weggegooid en gedurende het schoonmaken van de aardbeien, veel waren er al zacht, hield ik er uiteindelijk 6 kleine over die ik heb opgegeten. Toen ik op de kassabon keek waren er 3 van de 4 bestelde 1+1 gratis, niet op voorraad. Het ene pakje dat er wel was, is dus voor het volle bedrag berekend. Ik weet dat als ik terug ga naar de winkel alles op een tevreden manier wordt opgelost, maar ik vind het vervelend dat je dar voor iedere keer weer in de auto moet en er naar toe rijden!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht