Als zelf boodschappen doen niet meer lukt is dit een fijne oplossing. Het voelt ook als persoonlijke aandacht.
Onze online bestellingen worden altijd netjes tot in de keuken gebracht en op tijd. Heel fijn.
Mooi op tijd en goede service. Op een enkel ding na waren alle producten er. Geweldig fijn.
De bestelling werd keurig en op tijd geleverd. Jammer dat enkele artikelen niet geleverd werden. Zeker als het aanbiedingen betreft, wil je die toch graag hebben. Bij het bestellen waren de betreffende artikelen nog wel beschikbaar.
Hele aardige bezorgers,
Gisteren hadden we Johan en dan gaat dat zoiezo niet fout. Is een ervaren en verantwoordelijk persoon.
Zeer tevreden, goede levering van producten.
MIjn advies is om als er een alternatief artikel, de chocoladerepen, wordt geleverd contact te hebben met de klant. Ik heb nu chocolade die ik niet wilde hebben ontvangen
Alles is wel goed (assortiment,levering etc), maar 2 minpunten: Jammer dat er geen gratis bezorging meer is bij veel boodschappen zoals bij coop het geval was (vanaf 70 euro gratis bezorgd). Grootste minpunt vind ik dat ik per aanbieding maximaal 5x de aanbieding mag kopen. Voorheen kocht ik wel eens 20x een goede aanbieding voor de voorraadkast, dit kan nu niet meer.
Ik heb iets besteld. Heb ik iets anders gekregen. Omdat de besteld producten waren op. En beslist plus zelf de vervanging. Hoe gek kan het worden. Succes. Groetjes kasmi.
Geweldige service. Boodschappen stonden klaar en werden door een vriendelijke jongeman naar de auto gedragen.
Een klein minpuntje is dat als je rundvlees besteld dat er regelmatig een varkens alternatief wordt aangeboden. Verder is alles zoals altijd perfect.
helaas geen terug koppeling van niet te leveren artikelen
Op tijd geleverd, vriendelijke medewerker.
Dat is erg goed
prima bezorger vriendelijk en legde wat ik niet begreep netjes uit
Tot nu totaal geen problemen met online bestellen en bezorgen, jammer dat de bezorgkosten pittig zijn, anders zou ik vaker bestellen.
Bezorging gebeurt binnen de afgesproken tijd en gebeurd door een vriendelijke bezorger. Producten zijn van goede kwaliteit.
nette en vriendelijk chauffeur. mag je trots op zijn.
Prima.
1 a 2 keer per week laat ik bezorgen omdat ik slecht ter been ben. ik word altijd goed geholpen, wat ik mis: er is weinig variatie in de aanbiedingen per week, de ene week lijkt op de andere.
Bon foutief & slechte kwaliteit groente
Ik was iets te laat om de bezorging in ontvangst te nemen, de bezorger had alle producten al opgeborgen en was al bezig embalage in te laden. Zeer tevreden, op en top!
Wat is het verschil tussen service kosten en bezorgkosten? Ik heb nu als nieuwe klant 6,- euro betaald voor service kosten. Klopt dit? Hartelijke groet Titia di Tolve - vd molen