Eerste keer besteld ..is erg goed bevallen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snel netjes en volledig en vriendelijke bezorging

Vriendelijke en vlotte bezorgservice, op leverde netjes in m'n keuken omdat ik slecht ter been ben.

Was uitstekend.

Was uitstekend.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service van begin tot eind van de bestelling

Super, alles geleverd.

Prettig

Fijn op tijd met de bestelde boodschappen. Echter werden er wel tissues berekend maar niet geleverd. De optie, “geen vervangende producten leveren” is verwijderd, dus had ik het bij de opties gezet. Hierdoor ging het fout. Is netjes opgelost in de winkel. Graag deze optie weer terug.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima als alles op voorraad is

Producten regelmatig niet op voorraad

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima bezorging van de boodschappen. Vriendelijke bezorger.

Prima bezorging van de boodschappen. Vriendelijke bezorger.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service. Wel vaak "dure" merk producten als vervanger aangeboden. Hier wordt het niet goedkoper van!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het inpakken zorgt ervoor dat producten beschadigen

Elke week bestellen we, maar de laatste weken liggen groentes en fruit onder flessen frisdrank en een zak kattenbakgrit. Bellen heeft geen zin. Krijg wel nieuwe maar er wordt niet van geleerd

Prijs klopt niet

De prijs klopt niet Wat op mijn bestelling staat en aan de deur

Zeer tevreden/goede service

Het enige waar ik op het moment wat problemen mee heb is het bestellen via de app. De app kan geen winkel vinden. Het bestellen via de site is iets onhandiger.

Altijd goed!!

Ben altijd tevreden met de bezorging vd boodschappen!! Ga zo door!! Grt

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede kwaliteit / prijs en prima service!

We zijn tevreden klanten van Plus ter Schure.

Iets minder blij

Heb al wel veel vaker besteld, maar nu waren de verpakte afbakbroodjes houdbaar tot dezelfde dag. Ik had ze voor de zondag….. en ik had 3 rotte mandarijnen en 2 heeeele slechte appels erbij zitten. Jammer. De rest is wel gewoon goed gegaan zoals altijd. Maar dit vind ik echt wel jammer.

Gewoon goed

Goede wijnbestelling

Deze keer minder.

Bestelde wijn was niet aanwezig. Aangegeven dat er iets anders geleverd mag worden . Hier is niet op gereageerd. Er zaten artikelen bij mijn boodschappen die niet besteld en betaald waren, Hierover met de winkel gebeld. Werden uiteindelijk zondag opgehaald. Andere keren tevreden maar dit was een misser!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Te veel afgerekend door foutieve bon.

Bestelling geplaatst waarvan niet alle artikelen op voorraad waren. Ik ben telefonisch benaderd voor een alternatief, tot zover alles in orde. De bestelling werd snel bezorgd, maar na afrekening en bij inruimen van boodschappen bleek de bon niet te kloppen en is er €10 te veel afgerekend omdat artikelen te vaak waren aangeslagen.

Bezorging perfect voorraad minder

Normaal bestel ik bij de picnic, maar die hebben helaas weinig lactosevrij en producten steeds niet leverbaar. Daarom probeer ik nu voor het eerst bij de plus. De bezorging was super en het assortiment vele malen beter, helaas was ook hier niet alles leverbaar en moest ik alsnog naar de supermarkt. Hopelijk had ik gewoon net pech dat kan gebeuren, dus we proberen het nog even opnieuw, anders weer verder op zoek.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel prettig om zo mijn boodschappen in huis te krijgen.

Voor mij de uitkomst om toch mijn wekelijkse boodschappen in huis te krijgen. En daarbij altijd ook op de hoogte zijn van alle aanbiedingen via internet en wekelijkse reclame aan huis. Dus thuis mijn keuzes kan maken en ook nog eens gebracht door een vriendelijk persononeelslid van onze eigen plusmarkt.

Vriendelijke thuisservice

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne manier om boodschappen te bestellen. Vriendelijk personeel en werd snel geholpen toen ik de boodschappen kwam halen.

Prima service.

Ik word altijd gebeld wanneer iets niet op voorraad is.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fantastisch meegedacht door jullie medewerkster Gwen toen 1 product op bleek te zijn!

Ik werd ‘s avonds gebeld door een medewerkster omdat er een product op bleek te zijn. Ze is toen zelf de winkel ingelopen om een oplossing te zoeken en appte me zelfs nog foto’s van de opties. Echt super als iemand in oplossingen denkt. HCIJ zal een trouwe klant blijven! Ps, Gwen Varwijk was degene die mij belde en alles oploste!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Online bestelling geplaatst/ zelf ophalen - super verlopen !!

Wij hadden het weekend een vakantiehuis gehuurd in de buurt ( in Mander ) voor 11 personen en de bestelling online geplaatst. Goed overzicht gekregen van onze bestelling met mogelijkheid tot wijzigen tot de laatste dag. Ze zijn heel flexibel, even gebeld dat het wat uitliep om op te halen , dat was geen probleem. Aardige behulpzame mensen. Ophalen heel makkelijk, aparte ingang aan de zijkant voor het ophalen, parkeren,aanmelden,pinnen en inladen. Boodschappen netjes gescheiden, kwetsbare zaken apart. Super geregeld !! We komen niet uit de buurt maar voor iedereen die online iets wil bestellen, kan ik alleen maar zeggen: DOEN!!!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht