Ik had vooral aanbiedingen besteld. Echter een paar aanbiedingen konden niet geleverd worden, het is mij niet echt duidelijk of de korting dan nog volledig geldt.
alles prima op tijd bezorgd en ze kijken naar de wensen ben tevreden
Goede kwaliteit
Dek de boodschappen af als het regent. Ik heb alle artikelen af moeten drogen. Niet best.
Altijd goed geregeld
Goede website om bedtelling aan te maken. Ik werd gebeld omdat een paar artikelen niet voorradig waren en of ik een alternatief wilde. Prima levering!
Laat regelmatig de bestelling klaarmaken. Tot op heden ben ik er zeer tevreden over.
Wel jammer dat niet alles op voorraad was.
Correct en alles afgeleverd!
Bezorgers doen alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Ze bieden zelfs aan om zware spullen in de kast te leggen.
De eerste keer dat ik mijn boodschappen liet brengen, omdat ik vanwege ziekte niet naar de winkel kon. Prima en keurig afgeleverd door Plus.
Op zich goed bevallen, alleen koop ik geer verse groenten meer. De prei was erg klein, en er waren de buitenste bladeren af gehaald omdat deze waarschijnlijk al droog waren. Zag er niet fris meer uit.
Op afgesproken tijd netjes in huis geleverd
Voor mij is het ideaal dat de Plus bij mij aan huis de boodschappen thuisbezorgd.
De boodschappen zijn nooit bezorgd
de bezorging is goed en de kwaliteit van de producten prima
Omdat ik ziek was,en mijn buurtjes niet extra wilde belasten,heb ik gebruik gemaakt van jullie bezorgdienst,en was blij verrast toen het zo soepel verliep..Ik ga er vast nog eens gebruik van maken..
Ik vind het erg prettig om boodschappen online te doen!! De plus heeft erg veel aanbiedingen dat scheelt heel veel geld voor de wekelijkse boodschappen!! En ideaal dat we het gewoon op kunnen halen 1 x per week! Ook vind ik de service heel goed!
Doordat de PLUS uitstekende actiewijnen heeft direct de volgende ochtend besteld. Het is dan heel vreemd dat de meest aantrekkelijke wijn, de gruner veltliner beoordeeld net een 9-, niet leverbaar is. Opgekocht door iemand??? Verder complimenten voor de vriendelijke bezorger. De actiewijnen zijn nog steeds van goede kwaliteit maar helaas niet van uitstekende kwaliteit zoals het in het begin was.
Goed verzorgd, keurig geleverd
Ik waardeer het enorm, dat ik mijn boodschappen online kan bestellen. Helemaal nu met dit winter weer. Janny 73 jaar.
Goede producten en vriendelijke bezorgster
Dit was de zoveelste keer dat er atikelen bij waren die ik niet besteld had, en dan doen ze er gewoon artikelen bij die veel duurder zijn ! Laat ze dan even contact op nemen metmij en vragen of dat goed is ! Als de bezorger komt dan moet alles zo snel gaan, die jongen heeft de bestelling niet verzorgd, is alleen bezorger ! En weer was ik meer dan 2 euro meer kwijt voor mijn boodschappen ! + nog eens €6,00 voor het bezorgen ! Dit hoeft van mij niet meer ! Dan maarhier in het dorp naar de Aldi !
Altijd netjes en correct, je krijgt vooraf bericht als iets niet geleverd kan worden. Of het wordt vervangen door een ander product van dezelfde strekking. Bezorgers altijd vriendelijk en op tijd. En voor mij een extra plus kan alle actiezegels digitaal sparen, geen gedoe meer met papieren koopzegels en of actiezegels.
Bestelling was op tijd goed verzorgd en compleet verzorger was vriendelijk en behulpzaam prima