Een compleet beschimmelde paprika, bananen die dezelfde dag nog op moeten, en ga zo maar even door… enkele jaren geleden heel tevreden over de leveringen. Nu steeds een teleurstelling.
Voor ons de 1e keer , maar was goed te doen en alles verliep prima en klantvriendelijk !
Als bezorging niet meer gratis, helemaal prijzig boodschappen thuis. Verborgen kosten. De 27 euro werd 45 euro bijkans, kreeg wel 6 euro korting
Al tijden een tevreden klant, goeie, snelle service !
Goede kwaliteit producten en ook geen alternatieve producten geleverd. Alle bestelde producten uit voorraad geleverd. Alleen een kein foutje wat de korting betreft, anders een 10 voor de ‘totaal score’!
Ideaal! Jammer van de bezorgkosten
Alles netjes geleverd, en na een opmerking wordt de aanbieding met een alternatief aangevuld.
Netjes bezorgt en de bezorger was vriendelijk. Ook duidelijk dat je kan volgen hoe lang het nog duurt dat de bezorger er was.
Het belangrijkste mis ik en ik kan klein stukje maar met rollator lopen.... Koolhydraatarm brood 3 x half misten en er werd niet over gebeld over alternatief! Dinsdag al besteld dus vroeg genoeg!
zie boven
wegens ziekte een eerste bestelling gedaan. is prima bevallen
Mooi dat dit bestaat alleen baal ik weleens dat niet alles er is
Leuke vriendelijke en vrolijke meiden die de boodschappen kwamen brengen. Zette het neer waar ik het graag wilde hebben.
De boodschappen zijn weer goed en snel geleverd. Op de bananen na, die al behoorlijk bruin waren, was alles vers.
Ene dag bestellen, andere dag in huis. Helemaal blij mee als het even niet lukt om zelf de boodschappen te doen.
Altijd op tijd en netjes bezorgd ook de bezorger een pluim erg vriendelijk en behulpzaam
ik ben momenteel meer aaan huis gebonden dan ik zou willen en iedere week kijk ik uit naar de donderdag als de medewerke van Plus mijn bestelling komt brengen ook bestellen via de weebsite is makkelijk
Netjes en professioneel
Prima, stipt en vriendelijk
Gemakkelijk te bestellen en de volgende dag in winkel op kunnen halen
Goeie ervaring
Kan niet beter