Super generally

Fruit de laaste paar keer erg slechte qualiteit. Druiven heel bak vol met schimmel. Erg jammer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op tijd afgeleverd en nette bezorger.

Wel goed opletten op houdbaarheidsdatum. Die is soms maar drie dagen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Binnen korte periode snel mijn boodschappen in huis

Ik vind het prettig om binnen korte periode (er is altijd plek de volgende dag) mijn boodschappen van mijn lokale Plus te ontvangen. Als er iets niet voorradig is, wordt ik gelijk gebeld en kan ik kiezen voor een alternatief. Ook kan er dan nog een vergeten product worden toegevoegd.

Gewoon super goed

Altijd vriendelijk bezorgd ,mooie verse producten .

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Tevreden klant, krijg op tijd thuis bezorgd wat ik nodig heb.

Als ik zelf vroeg mijn bestelling plaats, worden mijn boodschappen op vrijdagochtend op tijd en volledig bezorgd, waarbij ik dankbaar gebruik maak van de aanbiedingen en daarbij mijn weekmenu afstel. Zoals ik al eerder meldde is online bestellen problematisch via de I-pad, met name aanvullen en wijzigen. Maar via de app op mijn telefoon lukt het wel, zonder dat mijn tijdblok dan vervalt. Enige nadeel is dat de lettertjes voor mij dan zo klein zijn, En je sneller fouten typt… En ook de extra’s als plaatjes van historisch Anersfoort, Monopoly, glazenactie, en de jaarlijkse plantjesaktie vallen bij mij in de smaak!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Veel versproducten nog maar 1 of 2 dagen houdbaar.

Helaas, bestel heel graag bij Plus maar de versproducten zijn heel erg kort op datum. Rosbief 1 dag, ovengroenten 1 dag, nassi 2 dagen, macaroni groenten 2 dagen, quiche 2 dagen, aardappel schijfjes 2 dagen, rauwe ham 3 dagen. Wij zijn met 2 personen. Het is steeds puzzelen hoe ik het moet doen en als het kan dan maar koken en invriezen of anders in de kliko. Wordt hier niet blij van. Verder hebben jullie een super fijne site en het mooiste vlees.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Erg prettig de thuis bezorging !!

En n vriendelijke bezorger !!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Vriendelijk service aan de deur

Bestellen is makkelijk. Er wordt op tijd bezorgd met een glimlach. Alleen het assortiment mag wat mij betreft uitgebreider. Met name brood en gebak. Alles wat via een lokale bakker aan de Plus geleverd wordt is niet te bestellen.

Zeer behulpzame medewerkers.

Doos bestelde wijn was in filiaal niet op voorraad medewerkers hebben heel veel moeite gedaan om de bestelling met losse flessen uit de winkel toch zo compleet mogelijk te maken.

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Een minpuntje vond ik, dat je buitenom moet lopen om de bestelling op te halen( het sneeuwde). En niet bij de servicekassa in de winkel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Verse producten, lang houdbaar geleverd, klantvriendelijk

Goed!

Alles was aanwezig wat ik besteld had, en alles was vers , wat eten betreft.

Fijne winkel

Ik vind Plus een fijne winkel, de mensen zijn vriendelijk en ze bezorgen op tijd.

Op tijd en behulpzaam.

De bezorger brengt het keurig in de keuken. Als ik het vraag.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Echt een uitkomst. Boodschappenlijstje maken wanneer het me uitkomt en op mn vrije dag laten bezorgen. Ideaal en scheelt me heel veel tijd.

Snel,vriendelijk,meedenkend!

Makkelijke site!

Snel, vriendelijk en correct

Het wordt netjes binnen gebracht. En een vriendelijke man.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Levering altijd op tijd Correct bij aflevering,vriendelijke bezorger

Niet geheel naar verwachting

Ik had aangegeven dat ik geen vervangende producten wilde hebben maar deze zijn toch geleverd. Daarnaast aangegeven in opmerkingen dat ze moeten leggen op de datum van zuivel producten. De geleverde toetjes lopen 11 maart al af terwijl ik ze 8 maart geleverd heb gekregen. Ook de 5 euro borg per kratje vind ik aan de dure kant. En het zou fijn zijn als je dit geld teruggestort zou krijgen op je rekening ipv contant.

Toppie

Super vriendelijke bezorger die keurig op tijd de bestelling bracht en alles netjes afleverde!!!!

simpel

even wennen maar toch simpel om via de site te bestellen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn boodschappen stonden niet klaar

Voor de eerste keer boodschappen online besteld vanwege een zeer drukke periode dus weinig tijd. Helaas stonden deze niet klaar. Nu alsnog boodschappen moeten doen wat veel tijd koste zonder boodschappenlijst. Dus de helft vergeten. Eerst thuis je boodschappen bestellen en dan alsnog zelf alles bij elkaar zoeken. Dubbele kostbare tijd en geen compensatie. Jammer.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.

Midelmatig

Ik vind de bestelkosten van €6 veel te veel. Bijna a-sociaal. Voor de rest alles naar wens

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ben zo blij dat het bezorgd word

Altijd prima

Ik ben begonnen in Corona tijd en het bevalt uitstekend, ook nu nog

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht