Prima maar baal er nog steeds van dat de koopzegelboekjes digitaal er niet vanaf kunnen worden gehaald!
Iedere week alles prima verpakt in kratten. Als er iets fout gaat, ( dat kan gebeuren, want waar gewerkt wordt worden, en mogen, fouten gemaakt worden) een belletje en alles wordt meteen verholpen. Petje af voor de bezorgers die de boodschappen moeten dragen !!!!
Heel persoonlijk en prettig
Ik vroeg om 2 maaltijden. Waren er niet bij me dochter ging naar de zelfde plusmarkt en de maaltijden lagen er gewoon. Waarom gewoon niet erbij verdulle teleurstellend gewoon
prettig overzichtelijk winkelen
Zoals ik al zei. Vaak kleine foutjes
Het is wel eens anders geweest met de bestellingen maar nu ging alles goed
De houdbaarheid van de producten zijn heel goed van tijd.
Boodschappen worden door een vriendelijke medewerker tot in mijn keuken gebracht.
Wordt altijd netjes geleverd, heel tevreden
Deze laatste keer niet erg tevreden over de prei, was in de reclame, dus ik dacht ik neem 4 stronken maar het waren zulke dunne dat ik er met 2en niet genoeg aan had! Ook waren de spruitjes niet echt vers!
Zie boven
Zeer vriendelijke medewerkers bij Plus Hooijschuur. Zowel aan de telefoon als bij bezorging. Er wordt heel netjes vooraf gebeld als iets niet op voorraad is en meegedacht in alternatieven en tht data. Als er iets niet in orde is met de bestelling of levering wordt er snel op geanticipeerd.
Uitstekende service, alles geleverd en gezellige bezorger.
Service uitstekend
Altijd aardig personeel en het klopt altijd!
Vriendelijk komt op tijd nette afhandeling met betalen
regelmatig bestel ik on line bij jullie. altijd prima
Netjes op tijd, keurig aan de deur en vriendelijke bezorgerA
Vervanging van producten was niet mijn keuze
Goede e-mail communicatie. Levering was op tijd en perfect. De bezorger Wouter was duidelijk, aardig en behulpzaam. Top! Over de producten: -grote deuk in 1 blik Bonduelle witte bonen in tom saus -Plus roti kip massala schaal 450gr was meer bonen en erwten dan kip… en was echt vies..!! Wat n teleurstelling!!
De boodschappen zijn in prima conditie en netjes afgeleverd en ook op tijd! Uitstekend dus!
prima service.