Ik kies toch liever zelf mijn boodschappen. Houdbaarheidsdata zijn vrij kort, vandaag ook weer Plus Vega Burgers die morgen al zijn verlopen. En ingedeukte croissantjes.En acties die niet meer zijn te verkrijgen.
Ga zo door dan kunnen de klanten alleen maar tevreden zijn
Goede ervaring.
Vriendelijke bezorgers, komen op tijd, gode service.
correct en tevreden.
Het bezorgen gaat heel goed, vriendelijk. Omdat we al een tijd de boodschappen laten bezorgen, beginnen we personen te kennen daardoor is er al de tijd het toe laten tijd voor praatje. Heel fijn. Wat minder fijn is de bestelling plaatsen. De website werk de laatste tijd minder goed. Bij de laatste bestelling ben ik drie keer opnieuw moeten beginnen.
Went snel. alles is overzichtelijk en duidelujk te vinden. mis alleen het gratis bezorgen boven bepaald bedrag aan boodschappen
het is puur de app die slecht is. de bezorgers, vullers, kassa, manager zijn allemaal erg goed en aardig. de app moet aangepast worden. er kan op mijn adres volgens de app niet bezorgd worden maar volgens de winkel wel. dit geeft elke keer problemen die overigens direct goed wordt opgelost door de winkel maar dit is niet de bedoeling van de app. dit zorgt voor irritatie bij mij maar ook bij de winkel want ik word zo langzamerhand die zeikerd die elke keer belt als hij besteld heeft. ook zou er een last minute aanpassing in de app moeten komen zoals bv AH al heeft. nogmaals dit is puur de app NIET de winkel.
Ideaal dat Plus de boodschappen zelfs tot in de keuken brengt
De laaste tijd krijg ik wel wat ik bestel
Plus Versteeg heeft me nog nooit teleurgesteld. Mijn producten waren allemaal aanwezig, goede datum en er wordt gedacht aan aanbieding. Personeel zeer vriendelijk, handelen goed en hebben oog voor de klant.
Binnen verschillende soorten werden alternatieve artikelen geleverd, bijvoorbeeld tomaten, chocolade...
Ik ben zeer tevreden met de service van Plus Verbeeten.
Fijne bezorging, optijd en vriendelijk personerl
Je kunt een dag van tevoren nog bestellen.
heb heb heel goede ervaring een nadeel mij lukt niet om de iets extra bij te bestellen
Goede producten en goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Assortiment en productbeschikbaarheid online is hetzelfde als in de winkel, heel prettig. Bezorging altijd op tijd, producten netjes verpakt, zeer vriendelijke bezorgers. Bezorgkosten (voor reguliere klanten) in verhouding met andere winkels aan de hoge kant. Daarom een cijfer 9 en geen 10.
ik heb geen auto nu brengen ze de zware spullen thuis
Het is beleid, dat besef ik me, maar als ik iets bestel dan wil ik datgene hebben en niet iets wat er op lijkt. Ik bestel een M&M bloc blauw, krijg geel. Het werd direct teruggenomen, maar dan heb ik toch echt liever dat ze gewoon geen alternatief artikel erbij doen.
Uitgebreid assortiment. Fijn dat je voor de volgende dag je bestelling kunt doorgeven
Ging naar de Plus om mijn bestelling op te halen. Moest lang wachten buiten bij de poort in de snijdende kou. Dat was ****. Eindelijk kwam er iemand en deelde mij mede dat de bestelling er helemaal niet was. Nog groter ****. Geen melding ontvangen dat het product niet leverbaar was, dat is ook ****. Driemaal **** is geen enkele ster waard. Als klap op de vuurpijl krijg ik nu de vraag voor een beoordeling naar aanleiding van de opgehaalde bestelling. Viermaal ****. Mooier kan ik het niet maken dit is niet voor herhaling vatbaar teveel **** en ook nog in de snijdende kou gestaan. Dan nog vragen voor een beoordeling vind ik zeer brutaal! Communicatie lukt bij Plus niet!
Goede/nette service
Nog te kort klant van PLUS. De eerste indruk van iets nieuws blijft je altijd bij en die is plus positief. Het zit er in dat ik langer mee moet draaien om mijn draai te krijgen. Het is PLUS bij PLUS en hier laat ik het bij, want anders wordt het ongeloofwaardig. Santé met mijn eerste PLUS glaasje!