Mijn boodschappen kwamen mooi op tijd en de bezorger was vriendelijk. Jammer dat niet alles erbij za wat ik wilde, maar de alternatieven waren prima!
Tevreden alleen vervangend product naar een duurder product is niet netjes.
Erg fijn. Mooie producten en prettige levering. Veel duidelijkheid over wanneer er bezorgd wordt. Enorm vriendelijk personeel
goede ervaring
Zeer vriendelijk bezorger vandaag top!
Super handig en alles correct bezorgd ,hele vriendelijke bezorger !
Reeds vermeld.
De producten zijn van goede kwaliteit en met zorg klaargemaakt. De bezorger is vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zéér tevreden.
super altijd de boodschappen op tijd. de route van bezorger is ook geweldig. vriendelijk personeel. ik wil niet meer anders.
Ik had iets niet goed begrepen, het is mijn 1e bestelling bij Plus, ik werd gebeld door een vriendelijke dame die daarover overleg pleegde. Op tijd bezorgd, ook weer door een vriendelijke bezorger. Top dus.
Overzichtelijke supermarkt met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze mogelijkheid bij mijn Plus. Super goed bevallen en erg handig wanneer men niet de deur uit kan. Door de tijdspanne waarin men de boodschappen brengt is het duidelijk dat je niet op hete kolen zit in de trant van komen ze en wanneer dan wel?! Je geeft zelf op tussen welke tijdstippen je de boodschappen wilt ontvangen!
zeer handig vooral de link die je krijgt met waar de bezorger ongeveer is
te vaak bestelde artikelen niet voorradig
heel goed
De service is meestal prima. Wel fijn als er even contact gezocht wordt als iets niet op voorraad is. De ene keer is dit wel zo en dan weer niet.
goede aanbeveling
Zeer tevreden!
In plaats van 11 slechts 9 producten zijn geleverd. In bon staat dat ik als nieuw klant gratis kon bestellen maar 8,50 levering kosten zijn in rekening gebracht + nog 5 euro voor een krat, stond helemaal niet vermeld in e mail met het overzicht.
zie vorige regel
Bij Plus kan je snel laten bezorgen, wat ik erg fijn vind. Vriendelijk personeel ook. Het is jammer dat je in de app niks meer kan wijzigen als je eenmaal besteld hebt. Bijvoorbeeld tot 2 uur voor levering of zo. Vaak gebeurd het ook dat ze iets niet kunnen leveren en er dab geen alternatief voor geven. Soms bellen ze of ik akkoord ga met een alternatief, vandaag niet, waardoor ik een aanbieding miste. Verder wel ruime keuze in producten en goede verse producten.
Ik kan er niet voor kiezen om de online producten te laten bezorgen
De bezorging verloopt prima. Het valt wel op dat de laatste tijd de kwaliteit van groente en met name fruit minder zijn. Al een paar keer bij levering een rotte mandarijn er tussen. Groente en vleesvervanger soms op of wel heel dicht bij de uiterste datum. Ruime sortering. Fijn dat er veel vegetarische en biologische producten zijn.
Thuis bezorg service bevalt erg goed
Altijd op tijd en vriendelijke bezorgers