Bestellingen zijn altijd compleet en volgens afspraak.
het gaat altijd prima
Aardig personeel ook behulpzaam
Besteld bij de plus in Pijnacker, bezorgt door Kevin en alles volgens afspraak geleverd tegen nette prijzen, ik geef er een vette duim voor!
Laatste tijd steeds minder producten leverbaar , wat betekend dat je dan nog zelf naar een andere winkel moet.
De bezorging was op tijd en de bezorger hielp zelfs met uitpakken. Klasse!
Super snelle levering Super klantvriendelijk Alleen jammer dat er bij vers producten niet wat beter opgelet wordt hoe t er uitziet..had bv ijsbergsla mix waar aantal rotte blaadjes in zaten..
sommige artikelen slecht te vinden
Bij de nieuwe site staat de zoekbalk boven producten. Hierdoor activeer je soms een product die je niet wilt bestellen. Voorheen stond deze zoekbalk bovenin, waardoor dit niet gebeurde.
Goed, ik wilde het alleen in Vroomshoop ophalen maar de plus in Vroomshoop kent de app niet. Waardoor ik het in Vriezenveen moest ophalen.
tevreden
Soms producten niet voorradig.
Super leuke bezorgers
Uitstekende service, vlot, vriendelijk.
Is goed alles was er en vriendelijk bezorging
Fijne service van de plus, Ik ben erg blij met de bezorgservice!
Bezorging service is prima. Zelfs nog artikelen nageleverd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De gesneden groente was alleen zeer beperkt houdbaar. Bezorgd op 2 maart en groente houdbaar tot 3, 4 en 5 maart! Daar moet echt op gelet worden.
Mooi op tijd, vriendelijke bezorger. Kwaliteit van verse producten was goed, prima alternatief aangezien iets niet voorradig was. Kortom voor herhaling vatbaar!
Jammer dat er niet in de app aangegeven wordt als het product niet voorradig is, dat er gebeld wordt met de mededeling dat er 4 producten niet voorradig zijn vonden wij vervelend
ik had iets fout gedaan en dat is opgelost met de chauffeur aan de deur.
voor 6 artikelen een alternatief best veel vind ik. Fruit erg matig. Bananen in de verdrukking worden ze direct bruin en 4 mineola waarvan 2 niet goed meer en andere 2 behoorlijk zacht.
Mijn. Besteling was er niet Terwijl ik wel een bevestegings mail had gekregen
Snel en gemakkelijk