Ik bestel al een ruime tijd online en bevalt me goed meestal krijg ik alles wat ik bestel en anders krijg ik een alternatief product
Niet zelf boodschappen kunnen doen wegens ziekte, is dit een hele fijne, goede oplossing en ervaring. Goede communicatie en levering. Prima!!
Heel goed, de verwachte levering.
Meest zelfde tijd en bezorgster
Heel fijn om in eigen dorp je boodschappen online te doen! Mooie producten en fijn personeel!
Gemakkelijk bestellen Handig dat je lege flessen kun meegeven. Vriendelijke bezorgers.
Enige minpuntje is dat de site er te vaak uit ligt. Verder alles prima
Vriendelijke bezorgster. Alles keurig en netjes afgeleverd.
Kan zelf moeilijk meer veel boodschappen doen. Veelte vermoeiend! Daarom vind ik he bezorgen van de boodschappen een uitkomst. En ik vind het prettig dat de boodschapen worden bezorgd door het personeel van mijn ëingen" PLUS-winkel.
Makkelijk
Ik heb nu al een paar keer besteld maar de heletijd krijg ik de helft van de boodschappen niet erg jammer
Leuke bezorger die meedacht
Eenvoudig bestellen en op tijd bezorgd.
Zie boven. Heb niets op de bezorging aan te merken. Wat wel jammer is dat na de renovatie van Plus Tanthof het aanbod van tijdschriften is verdwenen.
Ik bestel 4 doosjes Davitamon Tiener uit de aanbieding. Uiteindelijk hadden ze er maar 1. Blijft het nu nog geldig als het weer binnenkomt?
Goede service bij het online bestellen van de boodschappen en de afhaalservice.
Boodschappen die je besteld wordt ook bijna altijd geleverd. Hebben ze een keer iets niet altijd de keuze voor alternatief. Goede reclame, eigen merk vind ik ook erg goed. Tevens is het erg fijn dat je ook voor een kleiner bedrag kan bestellen. Altijd vriendelijke levering. Zeer tevreden met de plus.
krijg niet wat ikbestel ben alleen en te grote hoeveelhei als ik 250gr vraagt krijg ik het dubbele.en ook niet alle artikelen.
Goede service en bezorgen aan huis super
Vind alleen raar dat je na 3 keer bezorg kosten moet betalen. Hang er dan een bedrag aan als je daar boven komt de bezorg kosten gratis zijn. (Mijn mening) Misschien dat je meteen met de bestelling al betalen kunt. En niet met de pin als ze er zijn. Verder alles goed.
De levering is goed gegaan als zat er in wat ik bestel heb en een hele vriendelijk mijn heeft mijn boodschap netjes in de keuken gezet
Makkelijk te bestellen en tijdklok kiezen voor bezorgen. Is er iets niet dan bellen ze voor een alternatief. Aardige bezorger en netjes te volgen wanneer je aan de beurt ben voor aflevering
Bij elke levering zijn er wel producten niet op voorraad, dat vindt ik wel eens vervelend. De alternatieven zijn meestal niet naar tevredenheid.
Goede service, alle producten geleverd. Tijd van bezorging aangegeven via de app.