6 euro bezorgkosten wat prijzig. En jammer dat je niet precies weet hoelaat het bezorgd wordt. 2 uur wachten, wanneer komen ze
Een bestelling geplaatst en het bestelde kon niet worden geleverd Heineken 0.0 was in de aanbieding maar kon niet worden geleverd.
Geweldige service, super aardig personeel Enige nadeel, ik bestel mijn boodschappen bij een kleine Plus, dus assortiment is iets kleiner
alle artikelen waren op voorraad. Precies in tijdsblok geleverd.
Slechts één ding viel me tegen. De bezorger zei dat een nieuwe klant altijd een stuk chocola bij de bestelling kreeg. Nee dus
Ik kan niet meer lopen. Het is heerlijk dat mijn boodschappen gebracht worden. Bovendien op tijd met vooraankondiging.
Prima geregeld; vandaag besteld morgen in huis. De bezorger was ook erg netjes en klantvriendelijk.
Fijne site en bezorging ook super.
Snel en correct
De bon klopt niet waardoor ik te veel betaal, vervolgens moet ik er zelf weer achteraan door langs te gaan en is het hele idee van thuis te laten bezorgen weg, mailen en bellen heeft ook geen zin, gaat me niet om het geld maar om het principe, betaal al genoeg aan supermarkten
Over het geheel positief, een aandachtspuntje zou kunnen zijn dat de boodschappen nogal rommelig door elkaar in de krat lagen, dat kan anders!
Ben over t algemeen echt tevreden. Vind t alleen jammer dat er regelmatig (Bijna elke week) producten niet over voorraad zijn. Dit ondanks ik heb aangevinkt een vervangend product te willen.
Alles prima verlopen en goed op de afgesproken tijd. Tevreden. Minpunt is het leveren van een vervangend product. Had oude kaas besteld, was niet leverbaar en kreeg jong-belegen grootverpakking. Das nogal een verschil. Had zelf beter moeten opletten bij het uitpakken en het artikel terug moeten geven. Ga er de volgende keer beter op letten.
Veel werd niet geleverd was niet voorradig meer, aanbieding van 3 tapas bakjes voor 6€ ging niet door omdat 1 van de 3 artikelen anders geleverd werd dus betaalde ik het volle bedrag 3 x stuks prijs , door jullie veranderde levering betaalde ik 1.80 € meer
Goede service Vriendelijk personeel
Snelle en goede service!
Vind het super dat het gaat. Altijd goed verzorgt en is er war even een belletje, En het word in orde gemaakt.
Wij zijn erg tevreden over de PLUS: goede producten, goede bezorgservice en aardige medewerkers.
Je kan van Plus op aan wat betreft bestellen en aan huis leveren… ze doen wat ze zegt… huismerk is meer dan oké en ook de aanbiedingen van merk producten mogen er zijn !!! Kortom doen dat ze beloven een dikke Plus!
het was de eerste keer maar het was netjes en op tijd gebracht
Zou het makkelijker, en logischer vinden als dezelfde artikelen meteen bij elkaar staan. Bijv : aardbeien, 5 a 6 andere fruitsoorten en wéér aardbeien. Terugscrollen , vergelijken en keuze maken.
Tevreden klant, alleen bij vervangende artikelen gaat het fout. Dit dus nu uit de app.gehaald. Als er iets is wordt het opgelost!
Met de service en alles erom en heen prima , ben gewoon tevreden meer hoeft niet, PLUS bedankt, Wiel . Prettig weekend .