alle boodschappen oke,maar geen pluszegels en wel betaald. gr nelie
De bezorger belde of hij iets eerder dan het afgesproken tijdvak kon komen, bracht de boodschappen naar de 2e etage en gaf zelf aan dat hij lege flessen mee terug kon nemen. Dit was de 1e keer voor mn moeder van 88, ze zei dat ze dit zeker vaker wil doen.
Boodschappen kloppen altijd en levering binnen de opgegeven 2 uren . Nette bezorgers .
Tijdige levering, dat was prima. Aardige chauffeur! Helaas drie artikelen vervangen door iets anders, dat is jammer. Bij Picnic zie je bij bestelling al meteen of iets er wel of niet is zodat je zelf een alternatief kunt kiezen. Er kwamen kosten bij voor het krat en koeltas, die had ik ook graag van tevoren geweten. het is waarschijnlijk statiegeld, maar ik ben graag op de hoogte.
Over het algemeen is het een vlotte afhandeling van zowel ophaal als brengservice. Medewerkers zijn netjes en beleefd.
2 weken geleden kreeg ik smoothies met de helft van de inhoud tegem bijna de zelfde prijs die op de verheid datum was.... Vandaag werd de bestelde ham niet geleverd terwijl er veel alternatieven zijn en niets werd aangeboden. Bergafwaards?
Bestelling via de app op mijn telefoon gedaan. Geen enkel probleem. Tussentijds wijzigingen aanbrengen ook zonder probleem kunnen doen. De levering was mooi op tijd met een vriendelijke medewerker.
Prima service,werd gebeld dat 1 art er niet was kon iets anders er voor in de plaats kiezen of niets
Bestelling te laat geleverd. Meerdere bestelde producten of niet of alternatief. Hoe moeilijk kan het zijn om een tegoedbon te geven wanneer iets niet voorradig is? Tis iedere week wel weer wat. Wordt hier heel erg simpel van.
Als ik verspakketten bestel voor dezelfde avond en ze zijn niet aanwezig bel dan even. De spullen die ik er extra bij nodig heb zijn er dan wel en zijn dus overbodig. En ik moet dan alsnog naar de supermarkt om boodschappen te doen. Heb op dat moment niets aan een tegoedbon. Als ik heksenkaas voor op brood bestel heb ik niets aan heksenkaas original. En dit is niet de eerste keer helaas.
De app werkt niet optimaal. De bestelling was prima in orde De bezorger was vriendelijk en behulpzaam Betalen makkelijk met pin.
Ik heb hele goede en fijne ervaringen met de plus. Fijn personeel en erg klantvriendelijk! Ik heb 1 tip let wat meer op de datums, Soms zijn producten over datum!
Door omstandigheden kan ik nu jammer genoeg niet zelf naar de Plus gaan voor boodschappen en worden ze nu al een tijdje bezorgd. Ben hier erg blij mee. Altijd vriendelijk en op tijd bezorgd'!!!
Super personeel
Duidelijke bestelprocedure en zo nodig is bestelling ook gemakkelijk aan te passen. Wel jammer, dat je pas bij aflevering ziet, dat een (beperkt) deel van de bestelling niet geleverd wordt omdat de betreffende producten niet op voorraad zijn.
Wat een gemak! Online bestellen en zelf de tijd van bezorgen bepalen. En de kwaliteit van de boodschappen is heel goed
Een hele fijne bezorger die Meedenkt met de klant.
Aanbieding niet leverbaar
Ik vind het fijn ben niet lekker geweest en dit was een uitkomst
Uitstekende service
Prima service. Wordt altijd netjes geholpen en als er problemen zijn worden deze altijd keurig door Tamara opgelost. Er is nog een kleine slag te slaan door beter het opmerkingenveld te lezen, maar verder alles goed.
Ben blij met deze service , ik bestel de boodschappen online en worden super verzorgd bezorgd.
Word altijd keurig geleverd en ben erg tevreden
Ik heb nogal eens dat de site ineens niet verder wil, opnieuw inloggen is dan vaak moeilijk. Verder krijg op geen enkele manier mijn digitale spaarzegels verzilverd, niet bij bezorger en ook in winkel lukte het niet.
Werden gebeld dat het product niet was geleverd. Was keurig. Zouden later gebeld worden als bekend wanneer leverbaar. Tot op dit moment nog niets vernomen.