Heel netjes

Keurig op tijd, jongedame aan de deur gaf aan dat wij ons niet hoefden te haasten met het legen van de kratjes. Wat een verademing vergeleken met een andere supermarkt ;) Helemaal tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snelle service, zeer klantvriendelijk, mooie producten.

Prima, goede service. Word altijd geholpen met uitpakken. Erg fijn

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Online bestellen ging goed en bezorging was op tijd. Prima verder.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Erg klantgericht personeel en zeer bereidwillig om de klant te helpen! Uitstekende service van Plus!

verbeterd

Ik moet zeggen deze keer heb ik alles binnen gekregen. IK heb jullie nog een kans gegeven. bestel vroegtijdig en vind dat de bestelling dan ook voor 98 % compleet mag zijn. Deze keer hebben ze de score van 100 % gehaald, super geleverd dank je wel.

top

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wij zijn heel tevreden met de boodschappen van/voor/door PLUS!

Terugkijkend op tientallen jaren boodschappen doen is alles nog veel beter geworden. Het enige wat nog zou kunnen verbeteren zijn indien mogelijk nog wat lagere prijzen voor sommige artikelen in verband met mensen met lagere (de laagste) inkomens en de geldinflatie? Ook met een minimuminkomen (AOW e.d.) moeten mensen nog goed terecht kunnen bij de PLUS!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel vriendelijk is erg leuk vind ik er is bijna niemand vriendelijk ik snap het niet dat kost niets is alleen maar leuk

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima levering van bestelde producten

Zeer klantgericht handelen van PLUS medewerkers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wisten niks van mij bestelling

Mijn bestelling was nergens te vinden. Ik heb twee keer gebeld. Ben aardig geholpen maar

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Keurig via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. En super netjes en op tijd geleverd .

Uitstekende bezorging en service

Nooit problemen

Fijn en vriendelijk bezorgd

Alleen de basilicum is wat verlept en zit er niet goed uit. Alle andere producten ben ik erg tevreden over.

Veel producten niet voorradig

Veel producten niet voorradig.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed, levering op tijd soms houdbaarheid van product bijna verlopen, is een aandachtspunt voor de medewerkers die de boodschappen doen

Super netjes bezorgd altijd

Altijd op tijd netjes bezorgd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorgd netjes binnen tijdvak door vriendelijke bezorger, alleen jammer dat ik ipv 4 kratten 0.0 bier ik er maar 2 heb ontvangen. Er was niet meer op voorraad, heb wel een te goed bon gekregen voor het artikel aangezien het een aanbieding was, nu moet ik dus zelf weer naar de winkel, want iedere keer bezorgen loopt ook in de kosten.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Twee keer betaald, geen goede oplossing

Besteld. Na bezorgen en betalen kwam bezorger terug. De betaling zou niet zijn geslaagd. Ik heb toen betaald. Later bleek dat ik al betaald had. Dag later naar de winkel. Uit zowel de twee pinbonnen, als de twee afschrijvingen in mijn internetbankieren toonden aan dat ik twee keer betaald had. De manager gaf aan dat het nog moet blijken of ik gelijk heb en dat als dat zo is, dat hij dan volgende week nog ergens contact opneemt. Dit is geen acceptabele oplossing en geen fatsoenlijke manier van communiceren.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Heel erg tevreden

Vriendelijke mensen en steeds keurig bezorgd ben er heel tevreden mee

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vaak zijn de aanbiedingen niet aanwezig zoals afgelopen donderdag

Halverwege de week de aanbieding er niet bij? Komt vaak voor

goed verzorgd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Eerste keer, en netjes geleverd door een vriendelijke bezorger.

Ik zal zeker wat vaker gebruik maken van deze service .

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Van A tot Z verzorgd met aandacht!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht