Eerder was ik heel positief over plus...ik weet dat de boodschappen duurder dijn geworden maar moet er dan ook gelijk maar minder in een verpakking zitten. Fruit is niet meer wat het is geweest. Had laatst mandarijnen 2 dagen al schimmel... producten die horen bij gratis bezorging stijgt ook qua prijs was het eerst bij 10 euro nu al 15 euro.... niet leuk meer enige waar ik positief over ben is de bezorger
De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Slecht, half uur staan wachten, bestelling niet compleet, veel producten niet op voorraad zonder mij in te lichten. Lege flessen moest ik zelf maar inleveren....
Goede bezorging, netjes op tijd.
Het personeel is keurig en beleefd . Behulpzaam om het in de keuken te brengen .
Meedenkend personeel
vindt het een uitkomst voor mensen op leeftijd. Mijn man doet al 32 jaar de boodschappen voor mij. Hij is al 81 jaar en heeft een flinke scoliose in de rug. Moet nu erg oppassen met beuren vandaar dat wij mogelijkheden zoeken om hierin tegemoet te komen. Een pluim voor jullie service, we zijn er erg blij mee.
Goed en snel geleverd Zeker als jeziek bent
Verschimmelt afbakbrood Ik hoop dat daar in het vervolg op gelet wordt
altijd op tijd goed verzorgt en heel vriendelijk personeel
De levering was heel goed. Online betaling zou het process gemakkelijker maken aangezien ik voor mijn moeder bestel en in het buitenland woon.
Goed geregeld, vriendelijke bezorger
Heel netjes en correct alles bezorgd
goede bezorging en altijd op tijd
Een wat exacter tijdstip zou handig zijn. Verder vriendelijke bezorger,behulpzaam en netjes verpakt
We zijn heel blij met de service sommige dingen zijn er niet bij , maar als we naar de winkel gaan ligt het in het schap
Korte houdbaarheid van meedere producten
Alle artikelen zoals gekozen op de site, voor ons de eerste keer en een opsteker voor de toekomst.
Niets op aan te merken. Alles 100% goed geleverd!
Hier wil ik het bij laten.
Altijd vriendelijk als het geleverd wordt en je krijgt ook altijd een telefoontje als ze een product niet hebben om te vertellen wat voor een alternatief mogelijk is een klein minpuntje is dat de houdbaarheidsdatum vaak kort is van de producten ik snap dat dat gedaan wordt i.v.m derving maar als je het langer wilt bewaren is dat iets minder
Ik kan veel neerzetten maar het gaat gewoon heel goed en voor mij is dit fantastisch
Mijn wagen was defect, anders had ik niks laten komen en zelf gehaald. Maar wat een oplossing bestellen op de site en thuis gebracht, zonder al die verleidingen die je normaal ook koopt. Nu precies mijn boodschappenlijstje. Het viel me op dat je merkartikelen soms niet ziet staan, echter als je op de tabbladen klikt, kom je ze wel tegen. Het was even uitzoeken, maar het werkt. En de bestelling was precies wat ik wilde, er zaten geen foute artikelen of merken bij. Zoals ik schreef, dit gaan we herhalen, eindelijk niet meer sjouwen met zware boodschappen....