Mis drie dingen
met de route controle wordt je goed geinformeerd
Door ziekte was dit een prima oplossing. Bezorgen gaat vaker gebeuren
Doe het nu al heel vaak en het bevalt prima
Werd netjes gebeld dat iets er niet was. Bezorger was op tijd, heel klantvriendelijk.
er zat alles bij wat ik besteld heb
leuke bezorger
De beste bezorger die er is. Zo keurig en netjes dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. complimenten voor Kjell
Eerste keer dus wist ik niet dat niet alles voorradig is alsnog tevreden met alternatief.
Een groot voordeel is dat ik dinsdag kan bestellen, en dat het woensdag wordt geleverd, maar wel wat punten die ik minder goed heb ervaren. - ik zag op de plus app dat er bij alternatieve producten dit aangegeven werd bij de deur, en dan kon kiezen of ik akkoord ging, dit is niet gebeurd. Bij de vorige winkel werd alles geleverd zoals aangegeven, was alles op voorraad. - Ook waren er zuivelproducten bij die maar 3-4 dagen houdbaar zijn, terwijl ik boodschappen voor 1 week bestel. (dit ging bij de vorige winkel wel goed). - Ook kwam het bedrag tussen de 5 en 10 euro hoger uit, dan wat ik had aangegeven, dit verschil vind ik vrij groot.
De boodschappen service is goed verzorgd. Het thuis bezorgen komt binnen de afgesproken tijd en de medewerkers zijn vriendelijk. De boodschappen die worden bezorgd hebben een ruime houdbaarheidsdatum. De site bevat nog niet altijd alle boodschappen. Hopelijk wordt dat nog uitgebreid. Als ik iets bij de opmerkingen zet voegen ze het wel altijd toe.
De app is overzichtelijk en wordt altijd bezorgd door vriendelijke bezorgers
Door ziek zijn voor de eerste keer online en late brengen nou super gewoon dat doen we dus echt wel veel vaker
Goede service, optijd, vriendelijk. Goede producten en goede kwaliteit.
een aantal produkten niet leverbaar. geen alternatief geboden. konden niet zeggen wanneer de produkten weer op voorraad waren. het ging om wasmiddel die nu nog in de aanbieding was.
Op tijd bezorgd. Goede uitleg over de rekening en kwaliteit en versheid van producten is goed
Alle boodschappen in huis alleen de pruimen waren rot.
mijn eerste bestelling,verliep goed,op naar de volgende.
Service, bezorging, allemaal prima. Bij het online bestellen zijn veel producten of merken die wel in de winkel staan, niet verkrijgbaar. Ook producten die ik eerder wel online bestelde, zijn soms niet meer te vinden.
Komen afspraak na
Makkelijk online bestellen, aan de deur betalen, lege flessen kunnen mee genomen worden, vriendelijke bezorging, op tijd bezorgd. binnen neer gezet.
Heel fijn dat ik vandaag mijn bestelling geleverd kreeg !
Iedere week weer zeer tevreden over hoe netjes alles bezorgd word. En een compliment voor Wouter, de altijd vriendelijke bezorger.
Niet geïnformeerd dat passiefruit niet beschikbaar was. Beschuit van ander, duurder merk. Op onze klacht dat we veel hinder hadden van storingen bij bestellen is uw antwoord dan moeten jullie niet bij ons zijn is teleurstellend. U kunt dat ook zelf aanhangig maken.
Vriendelijke bezorgers goede service alles klopt altijd!