goede producten en goede service

Goede producten en goede service rond bezorging.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel vaak is het product er niet

Krijg vaak een heel ander product Waar ik niet om vraag Pizza salami Krijg ik hawai

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helaas een erg slechte communicatie en bezorging.

Eerst werd een bestelling van iemand anders bij ons gebracht. Na enkele uren de juiste bestelling geleverd. Echter was deze niet compleet. Na 3 keer bellen bleek het missende bij de buren voor de deur te zijn gelegd. (Nr 4, wij wonen op 4 a) De volgende ochtend uiteindelijk alsnog bij ons bezorgd. Ik heb voor deze bezorging 6 euro betaald.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

stipt oo je wensen bediend

eigen merken zijn zo goed !

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Alles prima

Altijd een lach

Altijd vriendelijk en correct. En als er eens iets niet klopt dan wordt dit direct opgelost kortom een dikke merci ! Ben zeer tevreden over het assortiment van de Plus en ook over de klantvriendelijkheid van Plus Verbiest in Koewacht. Soms is de houdbaarheid minder lang dan wanneer ik zelf in het schap eenzelfde product zou pakken maar ik snap dat ze alles wat eerst "op moet " ook als eerste eruit halen. De website van plus is wel voor verbetering vatbaar....als ik op vis zoek dan krijg je namelijk niet de zeevruchten en de surimisticks te zien en als je op zeevruchten zoekt dan mis ik nog steeds de surimisticks of krab....

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben blij met bediening

Met Plus heb ik positiefs ervaring. Altijd op tijd wordt ik thuis bezorgd. Ook bezorgers altijd super beleefd en met glimlach! Producten zijn altijd vers. En zorgvuldig verpakt! Dus in een zin - leuke bediening, aandacht en goede kwaliteit!

Snelle en goede bezorging

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op tijd en vriendelijke medewerkers

Als een alternatief artikel niet naar mijn zin is, kan ik die altijd omruilen met de bon. Is gebeurd met bijv. hondenvoer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Komt gewoon uit winkel voorraad

Ik heb zondag online besteld bewust hem op woensdag gezet, dat zou in theorie ruimte moeten bieden. De producten worden echter gewoon die dag bij elkaar gepakt uit de winkelvoorraad. Dit betekende voor mij dan ook dat niet alles leverbaar was en dat terwijl er toch voor de winkel ruimte was om bij te bestellen. De winkel zelf kan er waarschijnlijk weinig aan doen, dit is immers gewoon hoe het werkt.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Ik nog niets ontvangen!

Zoals ik al schreef, ik heb nog niets ontvangen en hoop dat het morgen wordt bezorgd maar er is geen enkele duidelijkheid.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.

Gemak, service, snel

Heel blij met Plus

Ik kom graag bij de plus. Ze zijn vriendelijk en is iets niet op voorraad, is het er snel wel weer.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd prima ervaringen met Plus Kloosterzande. Vriendelijke mensen, goed assortiment, kwaliteit dik voor elkaar. Een enkele keer een houdbaarheidsdatum bij bezorging, maar dit wordt netjes opgelost indien nodig. De website en app verdienen wel aandacht. Vrij regelmatig dingen niet bestelbaar of storing

Fijn

Blij dat de boodschappen keurig thuis bezorgd wordt

gemak voor mij

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Keurig op tijd en netjes ingepakt makkelijk bestellen

Ik kom zelf altijd boodschappen doen , Omdat ik tijdelijk medicatie moest nemen Waarmee ik geen auto mocht rijden, Heb ik er nu voor gekozen om Mijn boodschappen online te bestellen . Ik had dit nog nooit gedaan , Maar ik moet zeggen , het is me perfect Bevallen , alles netjes ingepakt , goede datums , en mooi op tijd bezorgd !!! Nette beleefde bezorgster ,in 1 woord : TOP !!!! Mijn complimenten!!!

Erg goed!

Super service van bezorger!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

geweldig staat altijd voor je klaar

orima service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooi op tijd. Jammer dat de houdbaarheidsdatum van 2 producten nog maar 2 dagen was.

Vriendelijke bezorgers.

snelle correcte bezorging

1 pot met olijven heeft een THT tot morgen En dit is mijn eerste online bestelling en ik krijg een melding dat ik nu 2x gratis bezorgen heb verbruikt?

Te veel betaald

Mijn bestelling was ter waarde van 125.93. Ik heb zojuist afgerekend 134.20.

Tevreden

Erg tevreden