Altijd netjes en op tijd bezorgt.vriendelijke bezorgers!
Netjes tot voorbij de voordeur bezorgd. Vriendelijke bezorger en eenvoudige pin betaling. Zeer tevreden.
4 kratten besteld , 3 geleverd Misschien kan dit vooraf gemeld worden ?
geleverd 28 -2- 2023 na 18 uur 's avonds>>>> bananen zijn bruin! de rijstepap is maar tot 2-3-2023 dat is 2 dagen houdbaarheid datum.. de kattengrit waren 2 zakken met snij gaten erin, waardoor het door mijn gehele gang ligt , en ikzelf het met tape moet gaan herstellen...
Uitstekende service en goede producten
Prima ervaring
Fijn, ben er tevreden over hoe het gaat
Veel oude groenten/fruit geleverd gekregen.
Goede service en fijn online winkelen Alles altijd in orde als we de boodschappen ophalen
Gewoon goed.
Bezorgd volgens afspraak en op verzoek in de keuken geplaatst
altijd prima verzorgd en nooit te laat 100+voorPLUS
Snelle en correcte bezorging. Fijne vriendelijke bezorger
Klantvriendelijk. Altijd op tijd
Alles goed verzorgd en op tijd geleverd!
Altijd netjes
Tevreden hoe het is verlopen
Ruime keus en vriendelijke bezorgers.
ik bestel regelmatig bij PLUS en elke keer zijn de bezorgers vriendelijk, snel, behulpzaam. en wat ook fijn is dat de minimale bestelling 20 euro is bij PLUS.
De bezorging dat was wel goed maar ik mis een ding had aardappelen krieltje besteld die zat er niet bij dus dat
Heb vorige week 3 dagen donderdag vrijdag en zaterdag geweest voor plus koffiepads en was 3 dagen niet in de winkel verkrijgbaar terwijl het weekendpakkers waren.en aardappelen van deze week waren er ook niet toen ik online besteld had kwam bezorger met een zakje van tweeënhalve kilo inplaats van 2 keer 5 kilo.de bezorger zij dat het er niet was.dat is get zoveelste al wat niet aanwezig is in de winkel.maar het staat wel in de folder.slechte service voor de klant
ALTIJD KEURIG OP TIJD EN IN ORDE
Kom graag bij de Plus, al heel wat jaren. Altijd goede aanbiedingen en zelfs bij bezorging mooie, verse en lang houdbare producten.
Volgende keer weer
Bestelling klopt altijd. Je kunt de bezorger volgen. Vriendelijk personeel.