Online winkelen bij de PLUS is duidelijk en overzichtelijk!
Fijne bezorgers
Bij foutjes worden deze direct opgelost naar volle tevredenheid. top
Had oo pilsen besteld en 1 verkeerd in gevuld het is 2 halen 1 betalen ,daar had ik 1 ingevuld en dan wordt er niet even gebeld mevrouw is dat de bedoeling,maar dat gaat met veel zo dingen zo. Ben 81 jaar dus snap wel dat ze niet overal aan kunnen denken,maar de ene zaak doet meer moeite als de andere. Is toch bijna 7 euro je krijgt het gratis erbij. Jammer.
We hebben een online bestelling geplaatst op Terschelling en diverse producten volledig beschimmelt ontvangen (paprika was zichzelf al volledig in vloeibare vorm aan het oplossen; wortels beschimmelt etc). Telefonisch niemand bereikbaar en via de app ook geen reclamatie mogelijk… Al met al teleurgesteld van de slechte producten en slechte service.
goed geregeld
!!
Super , ben er echt blij mee.
Ik ben echt heel erg tevreden , altijd alles op tijd bezorgd . Heeeel soms is de groente niet echt vers, maar meestal wel.
De bezorging was op tijd, vriendelijk en de juiste boodschappen
Prima, accuraat, vriendelijk, stipt. Fijne manier van boodschappen doen. Bijzonder tevreden
Vriendelijke bezorger en gaf een goed advies.
nooit krijg je wat je bestelt
Prima service en netjes bezorgd. Kortom super
Ik vind het erg handig, alleen kwamen er meer kosten bij dan ik dacht. Ook duurde het vrij lang voordat ik mijn bestelling had, hoewel ik extra had betaald voor plus express
Goed assortiment.
Aflevering precies in het aangegeven tijdvak, de bezorger kon even wachten zodat de lege kratten weer meegenomen konden worden. Prima service!
Het enige wat ik jammer vond was dat van de 1 + 1 aanbieding van kaas slechts 1 pakje geleverd kon worden waardoor ik dus geen korting kreeg (ik had aangegeven geen alternatief product te willen dus helemaal terecht maar dan had ik liever helemaal geen kaas gehad). Maar verder en prima, fijne service. 1 dag van tevoren besteld zonder problemen.
Alles na wens geleverd
Bezorger was op tijd, heel vriendelijk en rustig. Boodschappen netjes voor de deur gebracht.
Een top winkel fijn personeel
Op zich tevreden, maar kies toch voor het gemak vaak voor de concurrent. Er is wel altijd iets wat niet klopt. Gisteren ontbraken de 2 komkommers, soms is de houdbaarheid erg kort, paprika onderop geplet, slaatjes deksel eraf
Duidelijk
Fijne communicatie als er iets veranderd is. Heel fijn