altijd op tijd
Het blijft een prettige winkel om online te bestellen, ze denken mee, als er een product niet voorradig is dan vervangen ze het product én niet persé met een duurdere variant. Ook als je prijsbewust winkelt dan ben je bij Plus stukken goedkoper uit als bijvoorbeeld Jumbo en zelfs Lidl En nog een voor mij zéér prettig detail, ik ben invalide en de bezorgers pakken altijd voor mij uit en nemen de kratten direct weer mee, echt heel fijn, TOP!!!!!
Op 12 december 2022 kreeg ik een herseninfarct en ben toen op genomen in het ziekenhuis, en later in januari 2023 kreeg ik er nog een herseninfarct overheen, ik ben op 28 februari 2023 thuis gekomen en zag dat er veel voedsel en drinken over tijd waren, dus ik heb van nacht op 1 maart nieuwe eten en drinken besteld bij jullie.
zie boven, hier is alles mee gezegd......
Goed omdat ik elke week opgebeld wordt dat er producten niet opvoorraad zijn dat vindt ik lastig omdat ik zelf geen boodschappen buiten de deur kan doen en dan niet al mijn bestelde boodschappen thuis bezorgd krijgt als er geen alternatief is in de winkel groetjes lennie schot
Ik ben blij want al die zware dingen kan ik al lang niet meer dragen.
Vriendelijk en behulpzaam
Bezorging ging prima. Miste wel wat producten omdat ze niet meer op voorraad waren. Wel aangegeven.
Makkelijke ap Fijne bezorging Vriendelijke jongen
Het wordt altijd door leuke personen bezorgd die altijd heel behulpzaam zijn en je kunt er op vertrouwen dat je de goede producten krijgt die je besteld hebt! Beter kan niet!
Iedere keer te laat!
Erg tevreden met de snelle service !!
Ik ben tevreden en blij met de producten. Altijd bezorgd door een vriendelijke bezorger
Zou fijn zijn als er een vast bezorg moment ingepland kan worden. Wanneer gaat deze mogelijkheid komen?
Alleen had ik een aanbieding, 4 halen, 2 betalen. Toen waren er maar 3 stuks op voorraad, dus geldt de aanbieding niet, en heb ik er 3 betaald. Als ik dit geweten had, had ik deze niet besteld. De manderijnen waren er enkele al rot en verschimmeld. Daar had wel opgelet mogen worden bij het verzamelen van de order.
Goede klantgerichte verzorging en professioneel handelen. Mooie en fijne ervaring. 10+
Lief personeel,leuke bezorger. Niet te beroerd om dingen voor je op te lossen. Mijn plus ging niet meer bezorgen en hun namen zonder te moeten het over. Ook al kan het maar op bepaalde dagen dat maakt niet uit. Ze doen het. Grandioos.
Altijd leuk boodschappen doen bij Plus Verbiest. Niets is teveel als je iets vraagt en een foutje wordt altijd onmiddellijk recht gezet.
1 krat (gekoelde producten) was verkeerd meegegeven. Ik had de bestelling van een ander meegekregen. Daardoor weer opnieuw terug moeten rijden om juiste bestelling te halen.
bezorging is ok, de winkel is ok, personeel is ok, Bram is ok, Tjerk is ok en ook Debby en iedereen, kortom, toppie !!
Voor mij was dit de eerste keer ophalen. Ik kreeg binnen te horen waar ik ongeveer heen mocht. Eenmaal bij het ophaalpunt stond de deur open, want er was net geladen of gelost. Tot twee keer toe aangebeld en gewacht op niemand. Terug naar de winkel, daar wisten ze ook niets. Ik weer terug, toen was er wel iemand die open deed. Toen werd mij verteld dat ik op een andere plek de spullen kon ophalen. Maar hij wilde het wel voor me hier brengen. Complimenten voor de medewerker, hij hielp ook met tassen inpakken. Alleen in de tijd dat ik heb staan wachten, kon ik zelf twee keer de boodschappen gewoon in de winkel doen.
Ik heb een prettige ervaring gehad met de plus