Keurig
Niets ontvangen Geen bestelling ook geen woord uitleg Emails komen terug als onbezorgbaar
Vriendelijk personeel, snelle levering.
Ik kreeg niet wat ik besteld had. Ipv het huismerk, kreeg ik zonder overleg het dure merk. Dit was met meerdere producten zo. En ook is dit helaas niet de eerste x. Daarom besloten niet meer gebruik te maken van plus.
Altijd keurig op tijd en netjes aangeleverd
1 aubergine had al bruine plekken en de courgettes waren al zacht aan het worden
Laag minimaal bestelbedrag. Stipte bezorgingen. Zou mooi zijn als je in de app meer kunt inzoomen op een foto van het product.
Veel producten niet leverbaar en geen vervangende producten uitgeleverd gekregen. Echt waardeloos. Moet nu alsnog naar de winkel.
Altijd optijd geleverd met juiste houdbaarheidsdatum.
Dit is de eerste keer dat we online boodschappen bestelde. Ik heb ook contact gehad omdat er bepaalde zaken niet zijn gegaan zoals het wel hoorde. 1e 4 keer gratis bezorging, ik heb er €8,50 voor moeten betalen. vervolgens staat er in de mail dat ik nu nog maar 3 gratis bezorgmomenten heb. er zijn 2 producten over datum geleverd. We wachten nog op een oplossing. producten die er niet zijn, worden vervangen. maar er was geen boerenkool en vervolgens is er geen diepvries boerenkool geleverd zodat ik nog steeds naar een winkel moest. dus het heeft veel tijd gekost!
wordt altijd vriendelijk te behandeld
Goed en vriendelijk geleverd
De laatste tijd heb ik heel veel vervangende producten. Jammer dat dat gebeurd. Inpakken wordt onzorgvuldig gedaan, zware producten bovenop zak chips, appels vaak beurs etc Vandaag een pak vla met een tht datum van vandaag.
De bezorgers van de plus zijn altijd zeer vriendelijk en attent.
goede uitleg over afwijkingen
Klantvriendelijk personeel, goede service
Erg blij met deze service omdat ik aan mijn knie ben geopereerd en daardoor niet zelf de winkel kan bezoeken
Keurig Bezorgd
Elke boodschappenronde grijpen we mis op minimaal 2 artikelen, vaak meer. Aanbiedingen zijn beperkt voorradig, dus daarmee voel je je ook vaak bekocht. Bij bezorging zijn groente fruit altijd per pond of kilo, zelden porties voor alleenstaanden in onsjes. Bezorging moet met pin ipv bv facturering/ vooraf betaalde 'borg'. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de ruime houdbaarheid van de verse groenten en fruit
Alles perfect geregeld
Zosls overal gaat er wel iets mis maar plus van Elswijk doet altijd haar uiterste best om het in orde te krijgen. Soms moet je daar wel een beetje geduld bij hebben.
Ik had boodschappen besteld en niet alles hadden ze en kwamen ze met alternatieven die een stuk duurder waren en bij sommige producten heb ik niks ervoor gekregen maar wel betaald. Beetje jammer.