De bestelling donderdagochtend heel vroeg geplaatst. Zaterdagmiddag om vier uur de bestelling opgehaald waarbij 11 van de 41 producten niet voorradig waren.
Zoals ik al zei Plus Plus Plus dus. ;-)
Voldoende
Prettig om hier mijn boodschap op te halen of te bestellen. Kan het iedereen aanraden.
Vaak zijn er producten niet op voorraad en dan bieden ze een veel duurder merk aan.Daar zit ik niet op te wachten ,nu alles 50 % duurder is geworden. Dus zorg dat je klantvriendelijk blijft en de B merken voldoende op voorraad hebt. Groente en fruit moet vers zijn .Vaak in ieder netje 2 rotte sinaasappels. Het is te duur om weg te gooien.
Ben tevreden, alleen de groente is niet altijd vers.
Gaat prima ,personeel vriendelijk.
Ik vind de bezorging goed verzorgd
Altijd op afgesproken tijd met de boodschappen thuis vriendelijke mensen en goed verzorgd
Winkelen bij Plus Hulsbosch betekent de vriendelijkheid van de medewerkers in de winkel en bij de bezorging aan huis, zoals we dat nog van de buurtsupers van vroeger kennen. terwijl het niveau van de boodschappen professioneel hoog is. Een punt van aandacht zijn dingen in de app. Een bestelling aanpassen kan, maar de datum/tijd kan alleen op de website aangepast worden en niet in de app. En bij bestellen voor levering in de volgende aanbiedingsperiode wordt de aanbiedingsprijs niet getoond in de bestelling, wat verwarrend werkt.
Het gaat regelmatig mis, dat producten die zijn verwijderd toch worden meegeleverd. Dit is in het eerste overzicht niet te zien en hierdoor gaat het mis. Soms worden alternatieven gekozen door de winkel waardoor je niet de actiekorting krijgt. Levering is altijd keurig en op tijd!
De app is erg overzichtelijk de marktkraam spel super leuk idee. Leuke aanbiedingen.
Hij was iets te vroeg. Maar nam wel de tijd om even te wachten totdat ik de honden weer binnen had. Prima bezorger. Nette tasjes!
Prima alleen jammer dat aanbiedingen soms niet meer gelden omdat het de volgende dag verloopt ala het bezorgd wordt
Ben erg blij met thuisbezorgde boodschappen , prima service.
Service producten
Uitkomst na mijn cva. Geen gesleep nu ik het zelf niet meer kan. Producten goed.
makkelijk
Omdat vrijwel altijd dezelfde bezorger komt, die mijn voorkeuren inmiddels vrij goed kent en zeer behulpzaam is.
Ik ben er echt blij mee ,altijd goed verzorg netjes op tijd .
Mijn bestellingen zijn altijd op tijd. De bezorgers zijn keurig en vriendelijk.
Vaak gebeurd het dat het bestelde niet op voorraad is zoals 500ml plus cala zero of appeltaart jammer voor de rest super winkel
Heel vervelend als je voor een verjaardag besteld en best veel is dan op en wordt niet uitgeleverd. Gewone artikelen, maar ook aanbiedingen. en als je een kortingscode invult, voor gratis bezorgen, blijkt dat die deze achteraf niet gepakt heeft en dat je toch 6,00 betaald. vaak krijg je vers artikelen kort aan de datum
Top zaak