krijg niet wat besteld is. Ook geen mededeling hiervan!! Een der vorige keren ontving ik een heel klein bloemkooltje en voze, oude jazz-appels
Ik merk dat de producten regelmatig net aan de datum zijn maar ditmaal waren er zelfs producten over de datum, graag zou ik zien net als bij andere supermarkten dat er een 7 dagen vers garantie is zodat de producten niet na 2 dagen al hun tht datum hebben bereikt Je besteld tenslotte boodschappen voor de gehele week
Altijd binnen het tijdslot geleverd. Voor artikelen die niet leverbaar zijn wordt een alternatief geleverd.
Bestel 2 tot 3 per maand boodschappen en ben over het algemeen zeer tevreden.
Zeer fijne service om mijn boodschappen netjes in huis te krijgen. Vooral bij ziekte als ik niet zelf naar de winkel kan maak ik gebruik van de bezorging.
Alternatieve producten zitten er wel bij terwijl ik dat heb uitstaan app werkt vaak niet goed.
Soms zijn er dingen niet op voorraad
Enigste minpuntje: opmerkingen worden niet goed gelezen/uitgevoerd.
Inderdaad alles van de titel, de bezorger komt fluitend binnen is alleraardigst en op tijd de boodschappen vers en goed, alleen minpuntje, dat er zaterdags producten ineens niet zijn.
Mijn boodschappen worden altijd op tijd geleverd; de bezorgers zijn door de bank vriendelijk
Het is makkelijk dat het thuisbezorgd word. Regelmatig geen vervangende artikelen, soms ingedeukte producten doordat er slecht gestapeld is. Sla onder de yoghurt is erg dom.
Zie boven
App werkt perfect. Leuke aanbiedingen en snelle levering. Nadeel is dat je soms wat producten mist bij levering.
Veel niet op voorraad en de prijs komt hoger uit dan wat er op mijn non stond
Omdat niet alles op voorraad was belde ze op om te vragen wat ik er voor in de plek wou hebben, TOP!!
In ieder opzicht een klasse supermarkt. Qua service een topper heb ik wel gemerkt in Coronatijd. Alles gaat via de winkel en niet via een grootschalig depot dus dat betekent persoonlijk contact en verse producten op de dag van bezorging bv broodjes.
Goede sortering, goede aanbiedingen, goede bezorgdienst.
Altijd goed
Jammer dat bepaalde producten er niet zijn. Je krijg dan een alternatief maar is niet altijd goed
Super goed ..goede service erg vriendelijk. Goede aanbiedingen.
Goed geïnformeerd en keurig op tijd geleverd. Klantvriendelijke en correcte bezorger. ☆☆☆☆☆
Er was iets mis gegaan met de bestelling. Meteen gebeld en kreeg meteen een zeer goede oplossing aangeboden.
Had kant en klare gehaktballen uit de aanbieding, 50% korting, besteld. Blijkbaar waren die er niet meer, andere gehaktballen gekregen, die echt niet lekker waren en ook nog zonder korting. Ik hoop nog iets van Plus te horen.
Het was uitstekend
Makkelijk bestellen. Bestelling staat klaar en afrekenen en door. Voor mensen met minder tijd een uitkomst.