Altijd vriendelijk en correct

Ik ben super blij met de service van Plus En als er al eens wat mis gaat wordt het altijd correct opgelost Ik ben een tevreden klant

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zonder meer een geweldige winkel.

Ruime keuze, goede kwaliteit en altijd vriendelijk.

blij met jullie

Atijd netjes en correct

Makkelijk om een rijd af te spreken. Bezorgers altijd vriendelijk

Niet geweldig

Voor de tweede keer op de rij mijn boodschappen buiten de tijd geleverd, twee keer te vroeg en vanochtend uit mijn bed gebeld.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd vriendelijk bezorgd !!

De Plus is vriendelijk en zeker niet duur !!

Super gemakkelijk

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Normaal zeer tevreden, nu ietsie minder

Ik had soepgroenten die nog maar 2 dagen konden aan datum. Persoonlijk vind ik dat wat kort. 3 dagen had ik nog okey gevonden. En er was een vleeswaren niet (grilworst), de alternatief was dan een andere vleeswaren. Dat werd een vleeswaren die ik al had in mijn bestelling (palingworst). Dus nu had ik 2x dezelfde vleeswaren. Persoonlijk had ik dan liever iets anders gehad wat er op lijkt bijv kookworst gesneden ofzo. Verder ben ik te tevreden altijd hoor!

Tevreden

Goede kwaliteit, veel keus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd prima levering, vriendelijke bezoekers. Wij zijn zeer tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op tijd alle bestelde producten geleverd door een alleraardigste medewerkster

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Alles is goed geregeld

Meestal zijn de artikelen allen aanwezig, de bezorger is aardig, en de prijs is gunstig.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Rob is een topper !

Al 5 jaar komt Rob bij ons . Heel tevreden alleen is het assortiment veel minder geworden en mis ik best wel producten waardoor ik alsnog naar andere supermarkten moet . Onlangs was de bezorging gratis , ik had daar overheen gekeken in de app dus voor ons niet gratis. Wat ik dan jammer vind is dat er voor ons als trouwe klanten dan toch nog bezorgkosten gerekend worden ..

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

eerst goed, nu niet meer

Door een ongeluk kan ik aan èèn arm geen zware tas meer dragen, dus ben ik een paar jaar geleden begonnen met de boodschappen te laten bezorgen. In het begin ging dat goed en kon het ook snel bezorgt worden. Maar geruime tijd bij bestellen krijg ik -niet beschikbaar- en heb ik geen eten in huis en moet ik zelf steeds een beetje halen wat mij moeite kost. De ervaring voor de laatste tijd is voor mij dus niet goed. Het bezorgen op zich ben ik wel tevreden over. Ik was juist zo blij dat die mogelijkheid er was om te laten bezorgen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Eerste bestelling prima daarna minder

Kon na 1 x geen wijzigingen meer aanbrengen Ik heb aardbeienyoghurt besteld en krijg als alternatief stratiatella yoghurt wat we niet lusten TIP geef dezelfde smaak maar dan een ander merk Hetzelfde geldt voor het brood, bruinbrood besteld en ik kreeg volkorenbrood TIP geef een ander bruinbrood bv tijger of korenlanden niet een ander soort brood

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bij Plus zit je met alles gewoon goed

Nooit problemen gehad, altijd op tijd geleverd. Prima contact via E-mail over aankomst chauffeur. Personeel dat bestelling komt brengen altijd netjes, beleefd en correct. Kortom hier geen enkele klacht maar gewoon alles prima in orde bij Plus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prettig, bezorging op tijd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Nul sterren

Niks was blijkbaar voorradig. 24 producten niet geleverd! Slecht dat dat niet gecommuniceerd wordt. Heel slecht als je dus op bepaalde dingen rekent

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

altijd top

Bestel al jaren iedere week en het is altijd uitstekend in alle opzichten

Altijd prima voor elkaar

De mensen van de supermarkt zijn altijd vriendelijk, ook aan de telefoon.

Heel gemakkelijk

Prettige mensen en het is super gemakkelijk En ze staan altijd voor je klaar en zijn altijd vriendelijk

Middelmatig

Met geen mogelijkheid bezorgen ze een heel ongesneden brood, ondanks de opmerkingen lukt dat kennelijk niet. De fragile dingen zoals gebak liggen onderin de krat met daarop melk/yoghurt. Jammer want verder ben ik heel blij met het assortiment en de mogelijkheid te bestellen.

Netjes en goed

Ik woon in Ridderkerk en ga toch mijn boodschappen halen in Hendrik Ido Ambacht. In Ridderkerk ook een Plus, maar is niet te vergelijken. Altijd zijn de spullen in de actie niet voorradig, en het personeel minder bekwaam als in Hendrick Ido Ambacht.

Toppers

Gaat super

Alles naar wens.

Netjes op tijd , alles naar wens en fijn personeel.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht