Bus was kapot dus moest ik het alsnog zelf halen Begrijp niets aan te doen wel een beetje vervelend
de bezorgers zijn altijd vrolijk en begripvol
Ze ruimen het voor je op.
Boodschappen worden netjes afgeleverd en je krijgt meestal nog bericht waar de bezorger zich bevindt.
Alleen maar vriendelijk behulpzaam... Voor mij een super iets...thuisbezorgen
Heel tevreden ,en vriendelijke bezorgers.Als er een product er niet is wordt je netjes gebeld, voor een alternatief.
ik bestel nu ruim een jaar bij Mangnus Plus en op het eerst had ik nooit problemen maar de komst van ander personeel maakt dat de bestellingen minder goed worden opgevolgd en dat er regelmatig fouten worden gemaakt. Niet dat deze niet worden opgelost maar voorheen hoefde ik nooit te kijken want het was in orde. De bezorging is perfect te noemen, leveranciers zijn vrolijk en kennen me zo langzamerhand steeds beter, ik zorg ook dat de lege flesjes en de blikjes in een groen krat staan en geteld zijn. Dat vinden ze prettig en dat werkt ook gemakkelijker dan dat alles door elkaar staat. Laatste bestelling nagekeken en één product was 3 keer gerekend en ik heb er maar 2 ontvangen, gebeld en het wordt verrekend met de volgende bestelling en dat is oke maar had liever gehad dat ik niet had moeten bellen
Goede eerste ervaring met bezorgdienst
had een aardbeientaartje dat op de dag 14-8 houdbaar was, na reclamatie s'middags taartje geleverd tot 16-8
Goede bezorgers
De bestelling lag op het afgesproken tijdstip klaar.
Gewoon alles netjes verpakt en verzorgd
De bezorger is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Dankuwel
Vriendelijke bezorgers, boodschappen lijstje prima leveren
Verpakking Bastognekoeken en die van ijsjes was geplet onder de andere boodschappen, dus afwachten of we kruimels moeten eten.
Vriendelijk service
De vakantieboodschappen vooraf bestelt. Afhalen gaat enorm makkelijk. Auto neerzetten en inladen. Zijn er producten niet, dan krijg je een passend alternatief. Netjes verpakt, niks op aan te merken, vriendelijk personeel, top.
Alles wat mis kan gaan is misgegaan. Fout wordt neergelegd bij de klant. Uiteindelijk minder dan de helft geleverd van de gehele bestelling.
Goede levering vriendelijk alles voor me binnen gezet vooral als je iets hoger woont en moeilijk kan tillen
Alles wordt netjes bezorgd. Heel fijn dat er alternatieven zijn! Vriendelijke bezorgers. Alleen jammer dat er nog geen preciezere tijd wordt aangegeven. App is gelukkig al een stuk verbeterd
Waren wel producten maar tot de volgende dag goed. Dat vind ik niet zo prettig
mooi op tijd bezorgd en was compleet
Wij halen de boodschappen altijd af en zijn over het algemeen wel tevreden, alleen met de groente zijn wij niet altijd blij, deze keer waren er twee bloemkolen bij die ik zelf in de winkel nooit gekocht zou hebben de ene is klein en van slechte kwaliteit, bruin, los en heel klein de tweede was iets groter maar ook bruin en zacht, kortom, slecht en heel jammer, als winkelier zou ik mij schamen, maar dat is mijn mening. Helaas komt het vaker voor dat de een of andere groente slecht is, dan zou ik zeggen doe dat er liever niet bij, dit is zeker geen reclame.
Mijn ervaring is positief.