Prima levering, vriendelijke mensen .

Levering bestelling vriendelijkheid van de werknemers is prima cijfer 9 . Echter bestellingen inzake hoeveelheden bar en boos !! Minder dan 500 gr (groenten) kun je niet bestellen ! Inkoop gebaseerd op minimaal 4 personen!! 2 pers en 1 pers huishoudens kunnen de helft weggooien. Of voor 2 dagen tegelijk koken ., hopelijk kunt u hier wat aan doen ? Mvg Marianne Wang

Zeer blij!

Kan geen andere definitie vinden,gewoon, Blij!

Top winkel, perfecte producten

Het fijn voelen terwijl je boodschappen doet.

Goede service en vriendelijke bezorger

Ik ben zeer tevreden met de bezorg service van de plus

Vriendelijke bezorgers, goede service

Het enige wat is mis is net zulke abonnementen als Jumbo en Ah. Want 6 euro bezorgkosten is toch steeds een hoop geld als je niks nodig hebt van de aanbieding gratis bezorgen

Waardeloos

5 dagen tevoren een aanbiedingsproduct besteld. 5 minuten voor afhalen bericht:"het product is niet beschikbaar, want het zit niet meer in het assortiment"

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik kan weer eten en drinken.

Mijn reden is een lichamelijk probleem, daarom ga ik daar niet verder op in., als ik weer beter ben ga ik zelf weer naar de Plus loop het uit de hand, laat ik het bezorgen want, ik ben 82 jaar en doe alles op de fiets, wat me nu verboden is. Ik vind het een heel gezellige sfeer, het personeel zijn er volgens mij al jaren in dienst, je voelt je geen nummer. De reclame zijn vergeleken met andere super markten, nooit irritant, zoals de meeste zijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk te bestellen.bezorgkosten zouden gewoon weg kunnen winstmarge genoeg. Netjes afgeleverd door vrolijke bezorgers dus in orde.

Goede service en vriendelijke bezorger

Ga zo door

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Voordeel van bestellen is er vrijwel niet

De reden dat ik bij de plus mijn boodschappen bestelde is omdat het een drama is om met kids boodschappen te doen. Iedere keer blijkt er een deel niet beschikbaar waardoor je alsnog elders je spullen moet kopen. Zeker wanneer een product langer niet leverbaar is vermeld het dan.

Goede aflevering

Wordt altijd goed bezorgd door vriendelijke bezorgers

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

ze bezorgen op tijd en de medewerkers zijn top

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

makkelijk, thuis meer tijd om artikelen te beoordelen

Op je gemak thuis een selectie maken, omdat ik in de winkel zelf moeite heb met lezen van de informatie op de verpakkingen (voedingswaarde, oorsprongsland, gezonde alternatieven, etc.). Daarna keuzemogelijkheid voor zelf of laten winkelen, afhalen of bezorgen. Hoe makkelijk kan het zijn.

Nette bezorging.

Voor de 1e keer valt t mij niet tegen. 1 product was er niet, maar kwam een aannemelijk ander product voor in de plaats.

Prijzig

Ik koop grotendeels aanbiedingen want anders word het erg prijzig.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben heel tevreden over de plus

De plus is digitaal goed bereikbaar

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Mega service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes maar alternatieven uitzetten volgende keer

Ik was tevreden met de meeste producten. Ik vond de alternatieven niet netjes en gepast. Ik kreeg diepvries boerenkool in plaats van verse boerenkool. Dit vind ik zelf niet echt hetzelfde. Dit was teleurstellend. Van tevoren wordt niet aangegeven dat je 5 euro per kratje verplicht betaald. Hierdoor had ik niet gerekend op 10 euro extra.

Fijne service

Fijn dat de boodschappen voor me gedaan worden en klaarstaan op een moment wat ik zelf kan kiezen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op tijd gebracht door vriendelijk personeel

N.V.T.

N.V.T.

Bijna alles goed

Bijna alles goed, soms jammer dat er producten aan de houdbaarheidsdatum zijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De bestelling wordt prima geleverd, vriendelijke, attente bezorging. Het enige nadeel vind ik de kassabon, kortingen worden heel raar vermeld. Dit is denk ik niet iets wat niet aan de winkel ligt maar aan het hoofdkantoor

tevreden

tevreden