Netjes bezorgd,top!

Fijn als je door omstandigheden even niet de deur uit kunt! :)

Top geregeld!

Top geregeld!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

goede service

goede service

Krijg geen koopzegels

Heb op de app ingevuld dat ik koopzegels digitaal wil maar krijg ze niet

treurig

ik krijg zo vaak ouwe spullen, zoals vanmorgen ook weer, er zat een cake van de bakker bij met uiterste verkoopdatum 24 febr, dus vandaag. Ik vind dit zo jammer. En dat ik steeds moet klagen, het wordt wel verholpen de andere week, maar daar ben ik nu niet mee geholpen, en moet weer iemand vragen om een boodschap te doen.

Ik kreeg niet alle boodschappen mee en moest 3 keer die kant op

Eerst werd vergeten om de boodschappen die in de koeling stonden mee te geven. Toen ik de tweede keer die kant op reed werd vergeten dat er ook nog iets in de vriezer stond, dus toen moest ik voor een derde keer die kant op. Kan gebeuren op zich, foutje bedankt, maar er was geen mogelijkheid om deze fouten door het Plus personeel zelf op te laten lossen en er werd totaal niet meegedacht. Het laten bezorgen van de boodschappen is me altijd erg goed bevallen en de bezorgers zijn altijd erg vriendelijk. Vandaar dat ik alsnog invul dat dit wel zou aanbevelen. De kosten voor bezorgen vind ik wel erg hoog, waardoor ik voor het eerst de boodschappen zelf ging ophalen. Als je dan 3 keer die kant op moet is €2,50 ook nog te veel betaald.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Duidelijke website om produkten te bestellen, incl aanbiedingen. Minimum bestelbedrag van 25€ , bij veel anderen 50€. Netjes geleverd in stevige kratten, koeling en gewone produkten apart. Hele vriendelijke bezorgster. Zelf naar de winkel gaan is fijner maar bij ziekte is dit een geweldige oplossing zonder dat je vrienden/familie in moet schakelen.

Geweldig.

We gaan het vast en zeker vaker doen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Gaat meestalgoed

Het laten bezorgen van de boodschappen doe ik nu al drie jaar Soms gaat er iets mis maar meestal klopt het wel. Ik vind het fijn als ze me van tevoren bellen als er iets niet is. Wel zou ik nogmaals willen vragen om op de vervaldatum te letten. Ik kan echt niet in een dag een liter yoghurt opeten bijvoorbeeld. Vlees en vis vries ik dan maar in. Maar ben echt wel tevreden

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Helemaal blij

Werkt als een klokje! Complimenten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Correcte afhandeling van de bestellingen.

De bestellingen zijn compleet en het is netjes ingepakt. De bezorging is ook goed.

Opmerking

De bestelling was perfect ook het leveren Bij het vakje opmerking is niet gereageerd, ik vind dit erg jammer. Het staat er niet voor niets.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Erg correct, goede alternatieven, lang houdbaar

Ik heb al meerdere Plusmarkten uitgeprobeerd. Maar elke vorige leverde problemen op. Cruciale artikelen (zonder contact vooraf) niet bezorgd terwijl bijbehorende artikelen daardoor zinloos zijn, onvolledige levering, producten die tegen of zelfs na de houdbaarheidsdatum zijn, totaal verkeerde artikelen (thee ipv ijsthee, honing ipv soep van Honig etc). Nu voor de tweede keer Danny Rosenboom en weer perfect. Prima en intelligente vervangende artikelen, lang houdbaar, kratten slim ingepakt (gekoeld bij gekoeld etc, geen geplette tomaten onderin, gewoon professioneel) en een vriendelijke bezorger die zware kratten zelf binnen zet. En dat alles nog net binnen het levertijd'slot'. Top !

Super service

Super makkelijk als je door omstandigheden niet zelf boodschappen kunt doen...dus top!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

is makkelijk, geen verplaatsing meer naar de winkel

online bestellen is makkelijk, vriendelijke en behulpzame chauffeurs

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel makkelijk en handig Erg vriendelijke bezorgers

Altijd fijn

Mijn boodschappen snel bezorgd wanneer het mij uitkomt!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed geregeld, mooi op tijd, vriendelijke bezorger.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ruime keuze, snelle levering, super vriendelijke en nette bezorger. Top!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben door een val gedwongen om jullie bezorgservice te gebruiken maar deze is top ik kom natuurlijk zsm gewoon weer naar de winkel!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

alles altijd netjes en op orde bezorgd

snel besteld, netjes bezorgd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Tevreden over online bestellen en thuis bezorgen van de boodschappen

Online bestellen gaat gemakkelijk, artikelen zijn vers en indien van toepassing lang houdbaar. Je wordt op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgtijd en er wordt praktisch altijd binnen die tijd bezorgd. De bezorger is heel vriendelijk.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn bestellen. Goede service. Goed contact met de winkel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en fijne producten

Vriendelijke bezorgers, fijne producten en altijd op tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Dure supermarkt waarbij de levering redelijk is.

Met regelmaat zijn de producten die ik bestel (vaak aanbiedingen) niet leverbaar. Ook als ik producten kies voor een gratis bezorging en er is een product niet leverbaar moet ik toch de bezorgkosten betalen. Niet alle producten uit de winkel zijn ook online te bestellen en ook de site werkt niet altijd optimaal. Kortom nu een aantal keer via de plus besteld, maar ik ga nu overstappen naar een andere supermarkt.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht