Netjes bezorgd .alles prima
Alles weer in zeer goede conditie bezorgd. Nette bezorgers, zeer vriendelijk Goede kwaliteit kratten en schoon
Heel tevreden
Ben heel blij met Plus, omdat ze redelijk wat aanbiedingen hebben en de app duidelijk en zichtbaar is en bezorgen is geweldig , fijne medewerkers en netjes en vriendelijk
En ze lopen ook met je mij naar boven
Prima, als er iets niet is, dan telefonisch overleg en op zoek naar de beste oplossingen.
Altijd prima en vriendelijk personeel
Ik ben heel tevreden over de plus. Ik laat het elke week thuis bezorgen en ze zijn altijd op tijd en heel vriendelijk.
Alleen jammer dat de ranjasiroop niet leverbaar was. Deze is vervangen door een eigen merk. Dit snap ik, al was de aanbieding goedkoper dan de plus-prijs..
Duidelijke site en super bezorging.
De gekozen alternatieven zijn vaak niet naar wens en heb nog wel eens een kassabon met fouten in mijn nadeel. Bijvoorbeeld 6 items op de bon 5 geleverd.
Prima service, vriendelijke bezorger.
De aanbieding was 1 kilo kaas voor 10,79. Het alternatieve produkt is 1 pond voor 10,79. Dit is toch geen alternatief. Zaak gebeld en we komen er niet uit. Ik zal dus bij de Plus nooit meer online bestellen. Wat een verschil met Hoogvliet, AH en de Jumbo. Nooit problemen met geld terug storten oid.
al oke
dit was mijn tweede bestelling/thuisbezorging welke net zo netjes werd verzorgd als mijn eerste bestelling ook word er netjes op houdbaarheidsdatums gelet waar ikzelf heel blij mee ben.
De bananen en kiwi,s zijn te rijp Zou graag willen dat meer op de houdbaarheidsdatum wordt gelet want als je besteld wil je er een week mee kunnen doen .
Mocht er iets missen, dan wordt het dezelfde dag nog nageleverd. Ook belangrijk, het personeel is ontzettend vriendelijk.
geen problemen
GOED werk.
Door corona kon ik niet zelf naar de winkel komen, vandaar de 1e keer online bestelt. Snel geleverd en vriendelijk personeel.
vergeleken met andere bezorg supers springt de plus erbij mij ver boven uit. als er een keertje wat misgaat wordt het vlot opgelost.
Ik moest twee afzonderlijke rekeningen betalen bij een bezorging, hoe kan dit¿,:0
goed verzorgd