Het fijne bij Plus online bestellen is dat je echt snel de boodschappen geleverd krijgt. Het zit netjes verdeeld in kratten. Wat ik jammer vind is dat er niet gekeken wordt naar kwaliteit van het geleverde product. Kreeg druiven waarvan de helft al niet meer goed uit ziet. Die zou ik in de winkel zelf nooit uitkiezen!! Daarnaast een vervangend product gekregen wat niet werd aangegeven bij afleveren. Wel handig als je zelf kunt kiezen of je dit wilt of niet.
My order was delivered on time by friendly helpful person
Ik ben super tevreden, ook altijd blij dat er na gedacht wordt over goede oplossingen, zodat de klant altijd tevreden is.
Zou het alleen prettig vinden als mijn naam goed ingevuld wordt' CJ van HARN. voor de rest tevreden.
Het bestellen via de website gaat zeer eenvoudig. Daarna kun je de gewenste leverdatum en tijd selecteren. Bij levering kun je per pin betalen. Voor producten die niet voorradig zijn wordt een soortgelijk product meegenomen. De levering komt volgens afspraak.
tevreden over het assortiment en de vriendelijke en stipt op afgesproken tijd de bezorging
Ook deze bestelling niet compleet, flessen water besteld nee hoor heeft u niet gedaan, zaten er niet bij. Geen zegels ontvangen wel aangeklikt. Er worden 2 kratten berekend maar de boodschappen zit in 2 krat. Ik heb dit al een aantal keren gehad waardoor je dan toch naar de Plus zelf moet gaan. Ik was zelf niet thuis helaas anders had ik het aangegeven toen de boodschappen werden gebracht.
Gemakkelijk besteld via de Plus app, boodschappen keurig op tijd, netjes bezorgd.
Fijne e prettige bezorging.
bestel al jaren bij plus paans in empel altijd goede service een x wat vergeten hoef je maar te bellen zijn ook goed bereikbaar top
De laatste tijd slechte en verkeerde spullen Niet leuk ! Ik denk erover met de plus Te stoppen. Aardige mensen maar er gaat veel fout! Zeker bij mij. Groet Lijda Kootwijk.
Zo fijn dat elke week een bezorger met een lach mijn boodschappen bij me neerzet. Het extraatje dat er toch nog even gebeld wordt als niet alles uit mijn bestelling beschikbaar is in de winkel (ondanks mijn in het systeem aangegeven keus om geen alternatief te hoeven leveren), zodat ik vaak toch geen extra boodschappen hoef te doen. Het enige dat ik graag anders zou zien is de hoeveelheid mail die ik ontvang. In de app, of ingelogd op de website kan ik mijn bestellingen prima bekijken. Ik hoef dus geen mail met mijn bestelling te krijgen, maar kan dit niet uitzetten (al lijkt dat wel zo door uit te zetten dat je de bestelling wilt volgen)
Super dat je kan volgen qua tijd. Bij pin storing de mogelijkheid om anders te betalen, echt super. Elke keer blij als ze het komen bezorgen.
Erg handig, correct en makkelijk, ook goed te volgen en bovendien als je de boodschappen besteld en laat bezorgen wordt je ook op de hoogte gehouden van, mocht er iets bv uit de schappen worden gehaald wat niet 'goed' is, dan krijg je een mailtje bv over dat product, waar je anders bv te laat achter kunt komen. Bovendien de beschrijvingen van wat in de producten zit, bv hoeveel suiker, mooi makkelijk te lezen online, plus Plus.
Kreeg zelfs een belletje over de geschiktheid van één van mijn bestelde producten. Hulde voor het meedenken met de klant!
Goede service, komt binnen de afgesproken tijd bezorgen of zelfs stipt op tijd!
goede service , bezorgen binnen het tijdstip, dus op tijd , aardige bezorgers, erg attent en vriendelijk. fijne producten
Altijd netjes op tijd. Boodschappen zien er goed, vers uit.
Makkelijk bestellen via de App, snelle levering, op tijd bezorgd en Produkten zoals bestellt.
Maar miste de vaste bezorger Romke.
Zeer behulpzaam, ook al waren enkele producten niet leverbaar, ze hebben toch hun best gedaan om de meeste producten later op de dag te leveren. Top!
netjes op tijd bezorgd. Servicegericht en vriendelijk en vrolijk
Alles was zo als het hoort, de bezorging op tijd, de producten vers en mijn verwachting werd overtroffen doordat ik de legen flessen ook kon inleveren.