Wij verblijven in het ROnald McDonald huis in Utrecht bij het WKZ. En het is super goed geregeld zo met de plus. Ik belde nog mbt vraag over aflevering boodschappen. Ik werd zeer vriendelijk en duidelijk geïnformeerd. Super bedankt PLUS Smaragdplein te Utrecht. Complimenten !!! Met vriendelijke groet, Djoko Blom
GOEDE AFLEVERING VAN DE BESTELLING.
Ik had alleen een vraagje als de mensen die de (krat)(ten) vullen svp op de koekjes of kaakjes willen letten dat ik geen koekkruiden meer krijg. Ik ben een heel tevreden klant
merendeel goed, soms aanbiedingen niet aanwezig
Bezorgster had haast en wat gespannen
Mijn wekelijke online bestelde artikelen worden altijd keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd. En mocht een artikel niet voorradig zijn dan wordt ik door de servicemedewerker gebeld en kan ik eventueel een alternatief doorgeven. Ook het volgen van de bezorger is goed te volgen via hun track. Klasse!!
Goedenmiddag. Moesg ivmnood kwa bernbreuk online bestellen. Daarbij ook bezorg kosten..normaal 6 maar nu ivm tijd 8.50 Krijg een mail terug met 4 x gratis bezorgen..waarvan nu nog 2 x. Raar heb net als klant bezorgkosten moeten betalen..kom.normaal 4x pd winkel. Ook verwarrend het statiegeldkratje staat niet op onze bon welbij u ..mischien verbeter punt Vraag mr nu alleen af hoe het zit met de bezorgkosten wat in de mail staat mvg een vaste winkelklant
Aangezien boodschappen doen niet mijn hobby is vind ik online bestellen ideaal!
Uitstekende service, vriendelijk personeel. Wel is er bij elke bestelling iets niet voorradig of krijg je een alternatief artikel.
Vandaag voor het eerst boodschappen geleverd gekregen via de plus. Een ontzettend klantvriendelijke en lieve dame kwam onze boodschappen brengen. De boodschappen werden tot aan de voordeur geleverd. Alle boodschappen hadden nog een goede houdbaarheidsdatum. Ik heb dit bijna andere winkels wel eens anders ervaren. Voor onze eerste ervaring met plus een top service.
Op maandagavond plaatsten wij onze online bestelling. De dag erna om 12u kwam de levering aan. Super handig. We hoeven ons niet meer naar de winkel te haasten en de prijs vinden we ook top! Voor herhaling vatbaar.
Fijn dat deze mogelijkheid er is. Ik heb momenteel Corona en dit is een prima manier om toch aan je boodschappen te komen
Was eerder klant bij Albert Heyn, die in het begin ook goede service bood, vriendelijk personeel had. Het is, zoals ik mij herinner, als met kranten: hoe langer je klant bent, hoe meer je wordt benadeeld. Kortingen voor nieuwe klanten, maar niet voor jou, ook al ben je reeds meer dan 10 jaar abonnee. Zo ging dat (deels) ook bij AH. De kwaliteit werd allengs slechter; een brood, net ontvangen, voelde en smaakte als een brood dat al dagenlang eerder werd gebakken. Rotte paprika's tegen de volle prijs, etc. Die bovenstaande ervaringen heb ik tot dusverre gelukkig (nog) niet bij PLUS, maar verwacht dat dat wel gaat komen (ervaringsdeskundige, he). Klinkt cynisch, ik weet het. So far, so good. Jullie prijzen zijn door het dak gegaan. Een jaar eerder was ik gemiddeld 100 Euro per week kwijt (alleenstaande) aan een constant boodschappenlijsje. Vandaag betaal ik daar 140 Euro voor. Dit laatste noopt mij om te gaan kijken naar een goedkoper alternatief, zoals Aldi, Lidl, etc). Het gaat namelijk niet altijd om kwaliteit, he, maar ook om kwantiteit, oftewel wat krijg ik voor mijn Euro. En dan staan jullie als PLUS zeker niet op nummer een. Enfin, dit is de situatie vandaag de dag. Die zomaar kan veranderen. Groeten, A. Versluis Hendrik-Ido-Ambackt
Op tijd geleverd en vriendelijke bezorger.
Uitstekend, en blij met de service
Levering heel netjes en vriendelijke chauffeur. Het enige wat me wederom tegenviel was dat de spaarzegels voor de glazen er niet bij zaten…
De bestelling is correct bezorgd. Vriendelijke bezorger. Goede levering. Hiervoor mijn hartelijke dank. Met Vriendelijke groet van Martina Kamerman
De laatste tijd worden mijn boodschappen altijd telaat bezorgd niet tijdens het tijdvak waarin ik bestel, best wel irritant
Alles klopte en was er en vriendelijke bezorger
Zeer makkelijk en heel klantvriendelijk!
Je krijgt wat je besteld, beter kan niet
Soms ontbreken er wel eens producten (niet aanwezig) Maar de bezorging is goed vriendelijke chauffeurs ( denken ook mee als er iets niet klopt wordt netjes opgelost) Vgr hcm Papenburg
door ziekte tijdelijk zelf geen boodschappen kunnen doen en door de goede service van plus me goed kunnen helpen alleen een tip let op houdbaarheidsdatum
Horse spullen, levering OK
gemakkelijke website, in mum van tijd iets besteld. Goede afleverservice.