Vriendelijke bezorger en alle bestelde artikelen geleverd
Heldere meldingen over de bestelling voorafgaand. Alles tot binnen gebracht en vervangende artikelen in overleg
Ik word uitstekend geholpen
De bezorgers waren super en behulpzaam en daar kunnen andere supermarkten nog wel wat van leren. We hadden veel aanbiedingen. Helaas was er veel ook niet. Heb alternatieven terug gegeven. Waar ik later achter kwam is dat je de normale prijs moet betalen en je de aanbieding niet krijgt. Zo was er een mini zakje chips erbij was gedaan ipv een andere van de aanbieding . Ik zal niet echt snel meer aanbiedingen bestellen.
Van de drie toetjes 1 geleverd
Het bestellen ging gemakkelijk. De bezorger was erg vriendelijk. Jammer vind ik, dat sommige producten bij de plus vaak niet op voorraad zijn. Dit uit eerdere ervaringen bij de online bezorging bij de plus. Verder vind ik het jammer dat de boodschappen in kratten worden aangeboden. Het zou voor mij fijn zijn als deze boodschappen in plastic tasjes worden afgeleverd. Dit zoals Picnic ook doet..
Voor de 1e maal boodschappen online besteld. Zag er vreselijk tegen op om in plaats van naar de winkel op deze manier boodschappen te halen. Door hernia aan mijn huis gekluisterd en niet iedereen lastig te hoeven vallen. Mijn stoute schoenen aangetrokken en bestellijst van Plus erbij genomen De verbazing was erg groot toen ik het aanbod en merken zag wat er normaal ook in mijn winkelmandje komt. Ik ben om mijn dank is groot en zeker voor een herhaling vatbaar. Allemaal hartelijk dank. RIA
Niet alles is geleverd terwijl dat niet is gecommuniceerd vooraf . Dit bleek pas toen de order werd uitgeleverd
Via de website van Plus heb ik mijn boodschappen besteld bij de Plus Jongenotter in Rijswijk. Alle door mij bestelde boodschappen waren volgens de website op voorraad. Echter, bleek de helft van mijn bestelling niet op voorraad te zijn. Normaal gesproken bestel ik altijd mijn boodschappen bij PicNic. Door deze ervaring met Plus houd ik het voortaan bij PicNic.
Makkelijk besteld, snel geleverd, heel tevreden!
Echt goede service ook klant vriendelijk als je het komt ophalen
Altijd op tijd en vriendelijk bezorgers
online bezorgen kon al niet, enkel ophalen ging erg onduidelijk bij het ophaalmoment op lokatie en nogal slordig
Vriendelijke bezorgers.
nou erg te vreden over de bezorging en binnen de tijd en een nette medewerkster
Goed op de hoogte gehouden door de chauffeur over tijd van arriveren. Geweldige hulp ook bij het binnen brengen.
Alleen voor hem bestel ik vaker online
Bijna altijd op tijd! Wel zeer vriendelijk. Heb via de app aangegeven dat een vervanging van een product niet gewenst is, maar toch zit er 9 van de 10 keer iets anders bij, omdat iets niet meer leverbaar is (op maandag al). Toch meer aanbiedingsproducten altijd leverbaar in tegenstelling tot de winkel.
Vriendelijke bezorger en alle boodschappen waren zoals besteld.
Vriendelijke bezorger en de laatste tijd is het meeste weer voorradig
Ze doen altijd wat ze beloven! Op de afgesproken tijd, met verse producten, en goede houdbaarheidsdatum. Dus in 1 woord: Geweldig! Wederom bedankt voor de goede service!
Bij het ophalen in de winkel hoorde ik pas dat men maar de helft van het bestelde kon leveren, het zou fijn geweest zijn als dat tevoren was meegedeeld
Dit was mijn eerste en laatste online bezorgaanvraag.
Ik heb gebak (3 vlaaien) besteld op een maandag, om op te halen op de zaterdag erna. We hadden een feest met 25 personen. Bestelling geplaatst op de website van Plus. Op die zaterdag op het moment van ophalen, werd ik gebeld door een medewerker van Plus. Mijn dochter was al onderweg om de 3 vlaaien te gaan halen. Twee van de drie vlaaien waren er niet. "Niet binnengekomen" werd gezegd. Bij doorvragen blijkt dat ik het via een andere website van Plus had moeten bestellen, dan was het wel goed gegaan. Hoe kan ik dat weten ? Had niemand dat wat eerder kunnen laten weten ? Waarom bestaat de mogelijkheid om te bestellen op de gewone Plus-site, als je dan nog steeds niet zeker weet dat het ook komt ? Conclusie: flink teleurgesteld over de service van Plus.
Prima service, klantvriendelijk en fijne samenwerking!