Altijd goed met bestellen en bezorgen
Altijd netjes en beleefd.
Fijn dat jullie snel bezorgen. Toch missen er vaak producten. Ook vind ik de producten die je krijgt vaak wat minder mooi, zoals de paprika’s of appels
Altijd op tijd en nog belangrijker hele nette en vrolijke bezorgers
Fruit zo slecht en beschadigd Bestelling niet compleet Meerderen producten waren niet op voorraad
Makkelijk , en prima service
Heel tevreden
Bezorger helpte mij nog met alle spullen binnen brengen zodat hij alle kratjes weer mee kon nemen
Ik ben gewoon erg blij met de goede service
Alle boodschappen worden keurig bezorgd, als er iets niet is dan vervangen door wat anders. Maar dat hoef je niet te nemen. Ideaal.
vriendelijk en zorgvuldig. En keurig op tijd.
Het bestellen gaat snel en de producten zijn meestal goed te vinden. De bestelling wordt bijna altijd binnen de aangegeven termijn uitgevoerd. Je krijgt vlak van tevoren nog een mail. Alle producten hebben dezelfde kwaliteit en prijs als in de winkel.
Is wel goed zo.
Slechts zelden heeft een product een korte gebruikstijd. De bezorging is correct, maar vaak komt er weer een andere bezorger. Het lijkt of deze personen niet lang in dienst blijven.
Zeer vriendelijke besteller
Erg fijn en makkelijk om je boodschappen te bestellen en af te halen. Meestal zijn de boodschappen compleet en ben je met 10 minuten weer weg!
Na de online bestelling mistte er nog wat. Even gebeld en toevoegen was geen probleem. Inclusief een bosje tulpen.
De bezorger is steeds erg vriendelijk, helaas zijn er vaak veel producten die niet geleverd worden of die vervangen worden door duurdere A- merken. De goedkopere producten zijn opvallend vaak niet op voorraad.... Als we dan zelf naar de winkel gaan liggen er rekken vol van deze producten. Verkoop strategie?
Vriendelijk personeel. Worden binnen de afgesproken tijd geleverd.
Goed, vriendelijk en adequaat
De Plus app werkt niet goed Dan kan hij niet de winkelwagen opslaan, dan geeft hij geen informatie over de producten. Ik doe alles online. Verder is alles toppie
de boodschappen zijn keurig op tijd bezorgd. vriendelijke bezorger. producten zijn nog even vers.