Ik ben erg tevreden.
ik heb nu 5 x besteld omdat ikzelf niet meer kan lopen maar iedere keer is maar tweederde leverbaar
keurig ingepakt , goede datums
Jammer dat er niet goed naar de houdbaarheidsdatum wordt gekeken. De boodschappen zijn namelijk niet gelijk in Spanje. Daar gaan nog een aantal dagen overheen en het gebeurd geregeld dat de datum van het product dan al op datum is of de volgende dag.
zie boven
Tijdens de laatste fase van de bestelling krijg ik de boodshap dat enkele producten zijn niet in voorraad maar het geeft niet welke producten. Dit is niet zo handig!!!! Als ik weet welke producten kon ik terug gaan en een alternatief kiezen.
Slecht: bestelling komt veel later dan afgesproken. Er zou tussen 16 en 18 geleverd worden. Bestelling voor t avondeten komt dan pas om 19 uur en dan moet je dus nog gaan koken. Met kinderen best laat . geen telefonisch contact te krijgen artikelen die besteld zijn worden niet geleverd waardoor je toch nog naar een winkel moet. Voor mij was dit de laatste keer
zie boven
veel produkten niet voorradig geen zegels en plaatjes erbij
Mooi op tijd en vriendelijke bezorger.
Prima geregeld en goede service
Zeer vriendelijk personeel. Altijd correct en gemotiveerd!! Helpen me hoe ze maar kunnen.
De kwaliteit van de verse producten laat te vaak te wensen over. Het gaat hierbij over voorverpakte groenten en aardappelen, deze zijn voor de THT datum vaak niet meer te consumeren. Zonde…
Vriendelijke bezorger, tot op heden goede en verse producten ontvangen
Nog steeds blij met de service.
Prima service, vriendelijk personeel, bezorging is uitstekend te volgen.
Ik loop heel moeilijk dus ben afhankelijk van bezorg diensten en Plus doet dat al een jaar uitstekend!
net te bezorging
Het is heel gemakkelijk om op deze manier je boodschappen op te halen. En de mensen zijn behulpzaam en vriendelijk.
alles goed en vers
Ruime keus, verse groente, goede aanbiedingen en alles wordt thuisgebracht
Echt boos 51 euro besteed alle speciale art besteld voor extra pakket zegels ong 15 extra krijg mijn boodschappen thuis bezorgd kijk ik binnen maar 5 pakket zegels ben alleen krijg op deze manier nooit mijn pakket!!!
Jammer dat er regelmatig alternatieven worden aangeboden omdat producten niet geleverd kunnen worden . Assortiment dient aangevuld te worden ‼️
Geweldige service, altijd op tijd en mocht er iets niet in orde zijn altijd een vervangend product!! Super zaak in nieuw Beijerland