Goed maar kan beter.

Wij halen de boodschappen altijd af en zijn over het algemeen wel tevreden, alleen met de groente zijn wij niet altijd blij, deze keer waren er twee bloemkolen bij die ik zelf in de winkel nooit gekocht zou hebben de ene is klein en van slechte kwaliteit, bruin, los en heel klein de tweede was iets groter maar ook bruin en zacht, kortom, slecht en heel jammer, als winkelier zou ik mij schamen, maar dat is mijn mening. Helaas komt het vaker voor dat de een of andere groente slecht is, dan zou ik zeggen doe dat er liever niet bij, dit is zeker geen reclame.

Alles was goed.

Mijn ervaring is positief.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Eindelijk weer goede aanbiedingen

Na een aantal weken heeft de Plus eindelijk weer goede aanbiedingen.

Helemaal prima

Vaak nog ruimte om op korte termijn te bestellen. Jammer dat niet bijv het brood van de bakker kan bestellen.

Ik ben zeer tevreden

Als er een probleem is, dan bel ik even en wordt het in orde gebracht.

Ronduit slecht

Geen enkele service, geen bestelling, geen tegoed als de aanbieding er wel is. Slechte service.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Grandioos

Makkelijk om te bestellen . En prima bezorger .

Gewoon goed!

Prima. Op tijd, vriendelijke bezorgster. 1 tip; als ik 2 x 500 gram kiwi bestel, dan kan dat toch bij elkaar in zakje en afgewogen? Dit in het kader van duurzaamheid.

Superfijn

De boodschappen worden altijd correct , netjes en op tijd thuis bezorgd door super vriendelijke en behulpzame bezorgers!!! Voor mij alleen maar Plus boodschappen. Ik ben een heel tevreden klant.

Kan beter

Cake was geplet en gebroken. Toetjes waren open gescheurd en er waren dingen vergeten. Verder was alles prima, en de bezorger was vriendelijk!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

De bezorger van Plus is geweldig, maar ...

.. helaas miste er bij onze afgelopen 3-4 bestellingen producten waar makkelijk een vervangend product van geleverd had kunnen worden. Wij hebben uw services nu een paar maanden geprobeerd, maar Plus levert helaas niet de boodschappen die je wel wilt hebben. Er wordt ook vooraf niet over gecommuniceerd. Het is een totale verrassing en daarmee was het nu te vaak een grote teleurstelling. Dat in de hoog zomer weken 2 weken achter elkaar een bepaald soort ijsje niet geleverd wordt is een hele slechte performance. De 2 sterren zijn voor Anil, de bezorger.

Tevreden

Goede ervaring met online bestellen bij Plus

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goede ervaring met bestellen.

De bestelling lag klaar voor mee te nemen.

Alles best naar wens

Alles wel naar wens

Zorgeloos en verlichting

Boodschappen zijn keurig verzorgd in de winkel. De gene doe mijn bestelling bij elkaar heeft gezocht heeft zeer goed gelezen wat ik graag prettig vind. Dank hiervoor. De bezorging was prima te volgen en goede tijd. Zeer vriendelijke bezorger. Zeer behulpzaam. Complimenten voor een ieder.

Goed geregeld

Was netjes verpakt en goed geregeld.

Prima service van Pooria

Fijne service

Perfecte kevering

Eenvoudig bestellen en op afgesproken tijd geleverd.

Super.

Wat een keurige en vriendelijke bezorger!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Ik kon geen boodschappen halen wegens een ernstige onsteking. Bij jullie was de minimale bestelwaarde 25,-. Bij de Jumbo en AH wel 50,-, dat was veel te hoog voor mij! Het bestellen ging gemakkelijk. Het werd spoedig bezorgd. Aardige en behulpzame bezorger. Fijn dat de statiegeld-krat gelijk mee terug kon! Alle boodschappen waren er en de ijsjes waren nog bevroren. Super bedankt!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Makkelijk als je niet naar de winkel kan .

Redelijk , vaak tegen de datum aan .

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Nette bezorging, maar slechte track and trace

Ik heb voor het tijdslot van 10-12 uur gekozen en volgens de track and trace zou de bezorger tussen 12.05 en 12.35 uur komen. Uiteindelijk kwam hij iets voor 12 uur. Dit is zeer onhandig omdat ik bewust voor dit tijdslot kies en wel thuis moet zijn. Dit kan beter. Bezorging zelf en producten zijn super.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

De bezorgers zijn mijn helden!

Hele vriendelijke bezorgers en alles prima verzorgd! Verse producten. Zeer tevreden al jaren!

Alles gaat goed. Vriendelijke bezorgers

Fijne bezorging