Alles was weer perfect en aanwezig. Er was zelf gedacht aan de plaatselijke aktie waar ik voor spaar.
Prettig online bestellen bij Plus Waarder. Kan al vanaf 25 euro, goede alternatieven als iets er niet is. Vriendelijke bezorgers en altijd op tijd.
Alles is goed afgeleverd en op tijd door vriendelijke dame. Dank u.
Op zich bevalt het online bestellen mij goed, maar ik doe dat ook voor deo aanbiedingen die er soms ook niet zijn als ik bij jullie in de winkel ben. Dus ik dacht met online bestellen heb ik ze wel
Nvt
Mijn boodschappen worden elke week keurig op tijd bezorgd. Als iets niet (meer) leverbaar is wordt een alternatief product geleverd dat eventueel geweigerd kan worden bij aflevering. Een enkele keer wordt er van te voren even gebeld. Als het al een keer voorkomt dat iets niet in orde is, wordt dat vergoed.
Geen controle op verzamelde boodschappen; 2 x achtereen niet geleverde producten die wel op de rekening staan. Na. tel. reclame zelfde dag nageleverd.
Met zorg de boodschappen behandeld en verpakt.
Goede en duidelijke informatie over de bestelling en bezorging. Complimenten. En de producten met een houdbaarheidsdatum ruim op datum. Zeer prettig. Ga zeker vaker van de service van de Plus gebruik maken.
Sinds een paar jaar laat ik mijn boodchappen thuis bezorgen. Altijd een fijne service.
Ze zijn bereikbaar telefonisch. En helpen je als je er zelf niet uitkomt. Je wordt geholpen door een vriendelijke mensen
Voir ouderen erg fijn om niet afhankelijk te zijn van kinderen
De bezorging is goed, mits alles klopt. Heb met enige regelmatig gehad dat ik dingen miste, de aantallen niet kloppen, spul over datum, er schimmel in fruit zat of dat ik iets had besteld en ik als vervanging een heel ander product kreeg wat ik niet had besteld of het duurste als vervanging kreeg. Als alles klopt gaat het prima! Het wordt wel altijd netjes opgelost én een hele vriendelijke bezorger.
Altijd keurig op tijd geleverd, goeie producten, ruime keuze, aardige bezorgers.
Volle prijs berekend voor een aanbieding van twee blikjes. Bovendien als drie geteld, hoewel er maar twee blikjes bij zaten. Diverse artikelen niet op voorraad, sommige met alternatief geleverd. Ben wel blij met de service. Vriendelijk personeel. Iets te laat, maar het zal wel druk geweest zijn.
Wist even niet waar ik mij moest melden, maar werd snel door verwezen!
Alles vlgs. afspraak geleverd, TOP
Daar ik rollator afhankelijk ben , is dit een uitkomst voor mij. Vriendelijke bezorgster
Het bezorgen bevalt goed. Enige nadeel is dat er regelmatig bij. bezorgen op donderdag geen aanbiedingen zijn. Als je naar de winkel kunt heb je dit wel
artikelen hebben goede houdbaarheidstijd, bezorging keurig op tijd en de bezorger is heel klantvriendelijk
De eerste bestelling is vlotjes verlopen, echt super. Bezorger was ruim binnen aangegeven tijd, alles goed gegaan. En top van de Plus dat het minimaal bestelbedrag in vergelijking met andere supermarkten aan de goedkoopste kant zit.
De klant vriendelijkheid en de service is geweldig, alleen de bezorgkosten zijn nogal hoog. ^ 6 euro per keer. Concurrenten doe het voor een stuk minder . Sommigen zelfs gratis. Daar moeten jullie iets aan doen.
De boodschappen stonden klaar en alles klopte.
Als je digitaal besteld, en een aantal producten hebt voor gratis bezorgen. Maar als de winkel die niet heeft moet je toch de bezorg kosten betalen. Dat klopt niet. Als ze dan bellen dan zeggen ze daar niets over. Dat is heel raar en vind het oneerlijk. Ik kan er niets aan doen dat de winkel het niet heeft.