Ben zeer tevreden met de plus
Goed geleverd en aan de deur de bezorgkosten aangepast van 8.50 naar 2.50 omdat het een Express bestelling was, maar de eerste keer eigenlijk gratis bezorgen dus alleen de express kosten betaald. Super geregeld eerst telefonisch en toen aan de deur top.
Mijn boodschappen werden op tijd bezorgd door een aardige bezorger die de laatste tijd meestal komt ik ben eigenlijk meestal tevreden met de bezorger over het algemeen alleen jammer dat sommige producten niet bij zijn zoal laatst maisbrookjes en zo als deze week biologische eieren verder ben ik tevreden met plus
sinds Corona, bezorgen ze alles thuis, geweldige winkel, goed contact, leuke bezorgers. Niets, maar dan ook echt niets op aan te merken.
Op tijd geleverd altijd goede service
Altijd leuk om jeboodschappen op te halen of thuis te laten bezorgen bevalt me prima op onze leeftijd
Ik ben heel blij met het bezorgen van de boodschappen, en vriendelijke bezorger.
Goeie service.
De bestelling word elke week netjes verzorgd en bezorg. Vriendelijke medewerkers die meedenken met de klant
Jammer dat ik vaak niet krijg wat ik bestel,of er staat iets in de folder en online vind je t nergens terug. Mag beter.
Allles goed
Heb het statiegeld van boodschappenkrat en lege bak Heineken niet terug gehad.
Bezorger John altijd super vriendelijk Bij klantenservice ook altijd vriendelijk en behulpzaam
Keurige bezorging!
Super netjes geleverd.
Vriendelijke bezorgers en goede producten
Prettig geleverd. Helaas waren enkele artikelen niet leverbaar. Dat is jammer, wij zijn niet meer mobiel en dan zitten we een week zonder het gewenste artikel
dit was de eerste keer en die is goed bevallen, ben benieuwd of de volgende keren ook goed bevallen als ik meer verse groente bestel bv.
Het gemak van boodschappen aan huis . Je eigen tijdvak kiezen. Bij iets niet op voorraad overleg over alternatief Goede service
Sinds paar maanden steeds meer producten niet leverbaar,vooral aanbiedingen
Waar ik van Baal is dat er steeds vaker spullen niet op voorraad zijn, leuke aanbiedingen waar je dan uitgetekend weer op mis grijpt, ik vind dit echt jammer, en is voor mij een overweging om het elders te gaan bestellen
De boodschappen worden zoals iedere week gebracht en hoef alleen maar in te ruimen. Geen gesjouw meer dus hoop nog heel lang van deze service gebruik te maken. Daarbij aangegeven bezorgen tussen 18.00 - 20.00 uur en om 17.50 uur waren de boodschappen reeds thuis. Gewoon geweldig dus ruimschoots op tijd, toppie!
Hele mooie aanbiedingen voor €1. Alleen kreeg ik die niet omdat ze gewoon in de winkel liggen en heel snel uitverkocht zijn.. Tja, apart leggen doen ze dus niet. De dag ervoor kon ik tot 14.00 uur nog wijzigingen doorgeven. Wat heeft dat voor zin? Mooie aanbiedingen krijg je dus gewoon nooit. Aan de deur krijg je dat pas te horen. Trouwens bij de eerste bestelling ook al een aantal artikelen niet aanwezig.
Tijdens Corona ben ik er toe overgegaan de boodschappen online te bestellen en te laten bezorgen. Dit was zo goed bevallen dat ik er mee door ben blijven gaan. Ook paar jaartjes ouder geworden in die tijd. Het is soms wel moeilijk, omdat ik een week met de boodschappen moet doen kan ik niet altijd eten wat ik wil. De vershoud data zijn soms zo krap dat ik maandag iets moet eten wat eigenlijk pas vrijdag de bedoeling was. Groenten, vlees en zuivel ga ik steeds vaker toch in de winkel halen. Maar in het algemeen zeer tevreden!
De eerste keer de boodschappen laten bezorgen. Gebruiksvriendelijke site om te bestellen en kreeg de bestelling geleverd in de afgesproken tijdblok .