Zie boven. Alleen jammer dat er producten op de site staan die de winkel niet in het assortiment heeft
Prima producten en een punctuelel aflevering.
Heel vaak, eigenlijk altijd dat er producten niet bij zijn. Zo irritant ik ga ergens anders bestellen.
Al meerdere keren besteld. Boodschappen worden altijd netjes in de gang gezet
geen problemen
Vind wel dat de bezorg kosten wat minder mag
Bestelling als gewoonlijk keurig op tijd en heel vriendelijk bezorgd. THT van de artikelen prima in orde.
Soms veel alternatieven zoals speklapjes ipv runderlappen?
Boodschappen worden altijd op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers. Altijd bereidt om de boodschappen binnen te brengen.
Super!!!
Helaas jullie konden het product niet leveren en ik had geen behoefte aan een alternatief. Maar verder is het goed door jullie geregeld.
Zulke goede service, geweldige bezorgers, dik tevreden over Plus Huls v d Nieuwboer.
Vriendelijke bezorger, netjes binnen de afgesproken tijd
Nette bezorging. De medewerker vroeg vriendelijk waar hij het neer mocht zetten. Er was niks kapot. Keurig op tijd. Erg fijn.
Assortiment is ruim voldoende en de prijs valt mee. Bezorging valt niet altijd in het aangegeven tijdsblok. Zou fijn zijn als het telefonisch of via de mail wordt doorgegeven. Nu zit je geregeld te wachten en moet je zelf gaan bellen.
Dicht in de buurt, goed assortiment, klantvriendelijk. Alleen zou het uitgiftepunt/afhaalpunt wel wat duurzamer en aangenamer mogen.
Vaak een alternatief artikel het wordt beter maar alle lof voor de bezorging jammer dat voorkomt dat bepaalde tijden geen bezorging plaats vindt
Bestelling goed geleverd. Alles was er en we zijn er heel tevreden mee!
Zeer vriendelijk en vlot Snelle service Zorgen indien mogelijk om alles te leveren Goede prijs/ kwaliteit
Vriendelijke bezorgster en mooi op tijd bezorgd.
Ben heel tevreden over het online bestellen bij plus. Het enige minpunt en dat is jammer dat je van te voren geen mail krijgt als n product niet leverbaar is. Dan weet je wel waar je aan toe bent.
Top makkelijk aanvullen mogelijk en dan charmante dames die bellen als er iets is en dan de accurate bezorger met een glimlach top medewerkers van Jeroen Juch een en al Plus !!!
Altijd op de aangegeven tijd door een vriendelijke medewerker bezorgd!
Meer beleving bij de PLUS! Altijd vriendelijk en meedenkend. Wij zijn vaste klant!
Fijne service tot in de keuken