Fijn dat ik de boodschappen kan laten bezorgen. Met de kleine kinderen in de winkel vind ik vreselijk. De bezorgers zijn vriendelijk en handig dat je via de mail kunt kijken hoe laat ze er ongeveer zijn.
Zoals gewoonlijk, gewoon goed!!!
We krijgen laatste tijd minder verse producten, datums te kort. Best prijzig.
een minpuntje had eten voor 1 week besteld , kreeg krieltjes die nog maar 2 dagen goed waren , zou graag producten hebben die wat langer houdbaar zijn ,stel je voor dat alle prodcuten zo snel op datum zaten dan had ik er tegen moeten eten of weg gooien . maar voor de rest super tevreden
normaal geen problemen met bestellingen van de plus, helaas vandaag een minder goede ervaring bezorger kwam langs met de boodschappen (vriendelijke jongeman) en ik rekende af met mijn pinpas, niets aan de hand. echter na een paar minuten kwam de bezorger terug met het verzoek om nog een keer te betalen want er was toch blijkbaar iets mis gegaan met de betaling, dus ik keek op mijn bankiersapp of het bedrag afgeschreven was en dit was inderdaad het geval dus liet ik dit aan de bezorger zien, deze zei echter dat het bedrag toch nog een keer betaald moest worden anders kon hij niet verder met het systeem, dit was volgens hem al een keer meer gebeurd bij een andere klant en die kreeg hetzelfde bedrag die zelfde avond weer op zijn rekening, dus ik werd min of meer gedwongen om nog een keer te betalen terwijl ze volgens mij op de bankrekening ook kunnen zien dat dat bedrag over geschreven was , heb weinig vertrouwen dat dat bedrag word terug gestort (om 21.00u nog steeds niets) ben daarom genoodzaakt morgen weer te bellen waar mijn geld blijft was volgens mij al bewijs zat dat het van mijn rekening af was geschreven (dat bedrag gaat zich eigen echt niet terug storten) dus ben hier niet echt blij mee, zal de volgende keer ook niet weer betalen, is natuurlijk niet mijn zorg dat systeem van Plus niet goed is
Altijd mooi op tijd, en vriendelijke bezorgers!
Heel blij met jullie de boodschappen altijd netjes in huis gebracht. En heel klantvriendelijk.
Snelle levering Vriendelijke bezorger
mooie produkten
Altijd op tijd. Duidelijke overdracht als er iets is veranderd. Goede service
Goed , fijne producten en snel geleverd
Mijn eerste en vermoedelijk laatste bestelling bij Plus Meerkerk. De bezorging vond plaats ruim voor het afgesproken tijdvak. Ik was niet thuis. Bij thuiskomst kwam ik er achter dat de bezorger al was geweest (ruim 2 uur te vroeg) en mijn boodschappen buiten stonden.
Het was voor mij de eerste keer. Ben vriendelijk geholpen en de producten zijn prima van kwaliteit.
Top voor elkaar. Wel veel bezorgkosten
Goede eerste ervaring.
Alle artikelen waren geleverd
Elke week laten we de boodschappen brengen. Geweldig dat ik zelf niet naar de winkel hoef, want in het dorp is geen Plus. Er gaat echt weleens iets mis met de bestelling maar dat kan ook bij ons liggen. Ligt het bij de Plus, dan lossen ze het altijd goed op. Eigenlijk zijn we heel dankbaar dat de medewerkers onze boodschappen komen brengen.
Positief en helder. Als er een foutje is gemaakt, wordt het hersteld.
Goede service, behulpzaam en goede producten
Altijd vriendelijk
x
wij hebben een beperking, dan is dit toch wel ideaal dat plus boodschappen thuis komt bezorgen.
Ben zeer blij met de service
Op tijd en correct afgeleverd en door aardige bezorger naar boven gebracht
De thuisbezorgmedewerkster is altijd vrolijk en informeert mij uitstekend en vakkundig betreffende mijn bestellingen.